Sport   

Aangemaakt door :

Stichting Stim Hipp Topsport

Locatie:

Eindhoven, Nederland

Onze stichting zet zich in voor jonge talentvolle ruiters. We willen hen de kans geven om een droom waar te maken en hun talent verder te ontwikkelen. Ook als ze er niet zo veel geld is bij hun ouders! Om de eerste 2 talenten te ondersteunen met een goede pony, zadel en intensieve begeleiding hebben we € 10.000 nodig.

Stichting Stimulering Hippische TopsportDit jaar hebben we met een paar fanatieke ouders de stichting stimulering hippische topsport opgericht. We merkten de afgelopen jaren dat veel ouders hun kinderen de kans willen bieden om hun passie voor de paardensport verder te laten ontwikkelen. Hierbij liepen zij - en wij ook - tegen een aantal problemen aan zoals bijvoorbeeld de keuze voor een goede pony en keuzes over welke manage of stal het beste past bij jouw kind. We willen niet alleen een vraagbaak zijn, en kennis delen, maar bieden ook een - nog eenvoudig - talentontwikkelprogramma voor jonge talentvolle ruiters. Ga maar eens naar www.stichtingsht.nl. Of stuur ons een mail op [email protected]


Gerard Dekkers

Voorzitter St. SHT

€ 25 van € 10.000
0.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.