Maatschappij   

Aangemaakt door :

Ohã-na tribe

Locatie:

Helmond, Nederland

Van #vrijleven naar #vrijgeven

 

We gaan het anders doen, mensen. Heel anders. Anders dan we tot nu toe gezien  hebben. Anders dan we tot nu toe gedaan hebben. Want de tijd is rijp. Schreeuwt erom, haast. 

Om een andere maatschappij, een andere omgangsvorm, een andere manier van geven en ontvangen. En daarom hebben we de abonnementsprijzen, en de prijzen in het algemeen, de deur gewezen. 

Oud. Passé. Niet meer van nu.

 

We willen vrij leven. Begint dat dan niet met vrij geven?

 

Vanaf vandaag gaan we OHÃ-NA Magazine - én het hele platform -  op donatie basis dragen. Niet dat we de hoofdprijs vroegen, en niet dat we met onze gezinnen van lucht kunnen leven, maar de intentie, de diepe wens, was om vanuit ons hart te delen. Gezinnen weer te verbinden met elkaar, met de natuur, met hun eigen intuïtie, hun inner knowing. De wens was om vanuit liefde te geven. Vrijuit te geven. Voor een ieder die er behoefte aan heeft en de lokroep hoort. 

 

Vrij leven betekent niet alleen maar lollig pierewaaien. 

Vrij leven betekent het diepe werk doen. Belemmerende angsten loslaten.

De angst voor tekort, bijvoorbeeld. 

De angst voor de dood. 

Dat soort ongein.

 

Vrij leven betekent vertrouwen dat er genoeg is, dat je wordt gedragen door het universum, dat als je vanuit goede intentie, vanuit je hart geeft, er precies terugkomt wat je nodig hebt. 

 

Die vrijheid gunnen we niet alleen onszelf, maar iedereen.

De vrijheid om keuzes te durven maken die echt resoneren - óók als ze eng zijn.

De vrijheid om echt jezelf te zijn. Jezelf te laten zien, en horen. 

De vrijheid om uit de ratrace te stappen, als je dolgedraaid bent en je hart je terugroept naar de natuur. 

 

Voor ons begint vrijheid in geven. Aan jullie. Aan alle moeders, aan alle vaders, aan alle gezinnen, opa’s en oma’s. 

Met alle liefde steken we onze tijd, aandacht, creatiekracht, slapeloze nachten, mislukte en weer herhaalde baksels, oprechte schrijfsels, sprekende foto’s en verbindende rituelen met jullie. En vanuit jullie hart mogen jullie teruggeven - wat goed voelt. Zodat we een natuurlijke cirkel van geven en ontvangen creëren, waarin iedereen mee kan doen. 

 

Dat, dat is voor ons de ware betekenis van een Tribe, een familie, een ‘Ohana’. 

 

En daarom nu voor het echie: lieve iedereen, jong of oud, arm of rijk, wie dan ook, welkom. Welkom bij de Tribe. Welkom bij OHÃ-NA. Laten we er samen iets schitterends van maken, voor ons allemaal! 


Wil je meehelpen met de wereld een mooiere plek te maken? Help ons dan met een (periodieke) donatie.


Liefs Kim&Céline

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.