Aangemaakt door :

Steun Lotje&co

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Verbonden aan:

Motivatie

Stichting Lotje&co is gestopt. We danken al onze donateurs van harte. Dankzij jullie steun kon Lotje&co nog twee jaar doorgaan en is ons prachtige jubileumboek 'Wat niemand weet' verschenen. Het boek kun je nabestellen op www.lotjeenco.nl

Dankjewel

Sinds 2009 deelt Lotje&co verhalen over wat een kind, dat bovengemiddeld veel zorg nodig heeft, met je doet. Als vader, moeder, broer, zus of andere naaste. We introduceerden het woord zorgintensief, dat inmiddels algemeen gebruikt wordt.

Met Lotje&co wilden we deze gezinnen een stem en een gezicht geven. En dat is gelukt. We kijken dan ook vol trots terug op de afgelopen tien jaar.

Tien jaar waarin we uitgroeiden tot een levendig platform met meer dan 100.000 bezoekers per maand, 3.000 abonnees en bijna 15.000 Facebookfans. Maar vooral, tien jaar waarin we dag in dag uit voelden hoe helend gedeelde verhalen werken.

Toch hebben we besloten dat Lotje&co per 14 april 2019 ophoudt te bestaan, zowel het tijdschrift als online.

We zouden nog jaren door kunnen gaan, en als stichting jaar in jaar uit weer het subsidieaanvraagtraject kunnen doorlopen. Maar we merken dat dit, naast het draaiende houden van een professioneel online magazine met bijna 1.000 artikelen per jaar, teveel vraagt van ons toegewijde maar kleine team.

De rode draad van Lotje&co is altijd kracht en kwetsbaarheid geweest. Hoe krachtig is het om juist op je hoogtepunt te stoppen? Te durven toegeven dat je als organisatie wellicht overbodig bent geworden?

Alle verhalen die gedeeld zijn, misschien ook wel door jou, zijn ons dierbaar en doen ons beseffen dat we samen iets prachtigs hebben neergezet. En we wensen je datgene toe waar wij ons al die jaren intens voor hebben ingezet: de kracht om levenslange zorg liefdevol vol te houden. Om als gezin overeind te blijven.

Elise van der Velde, Silvie Warmerdam en Veronique Werz

 

PS Wil je nog een van de tijdschriften, het boek Angsthaas of ons jubileumboek kopen? Kijk dan op www.lotjeenco.nl. Mailen kan ook naar [email protected] .

€ 730 van € 1.000
73% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.