Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

St. Permacultuur Friesland

Locatie:

Friesland, Nederland

Met jouw bijdrage help je om de droom van Frijlân te realiseren en daarmee een stuk grond en sociale structuur van Friesland gezond en veerkrachtig te maken.

Frijlân is één van de locaties van onze nieuwe Stichting Permacultuur Friesland, waar je kunt leren van Nature. Het buurland, de Oerfloed, aan het begin van onze toegangsweg, is de andere locatie van de Stichting.

Frijlân is opgezet om jou te inspireren met onze manier van ecologisch leven. Je kunt hier komen ervaren en beleven, experimenteren en onderzoeken. Ons doel is om blijvende en voortdurende bewustwording op gang te brengen op het gebied van ecologisch en duurzaam wonen, leren en werken. De bewoners van Frijlân bouwen samen met jou deze bijzondere plek op, van sanitaire voorzieningen tot cultureel activiteitencentrum.

Door tevens samenwerking te zoeken met overheden, bedrijven en onderwijsinstellingen zet Frijlân zich in voor een duurzame samenleving.


www.frijlan.nlOndersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.