Maatschappij   

Aangemaakt door :

stichting hotspot hutspot

Locatie:

Rotterdam, Nederland

bij ons mag iedereen mee komen doen om de wijk van een duurzaam, betaalbaar, gezond 3 gangendiner te voorzien. bedienen, koken, klussen,en meer. we spelen zo echt mogelijk restaurantje, en zo komen we allemaal verder. hotspot hutspot past praktisch de door de VN opgestelde SDG’s toe om maatschappelijke winst te creëren

het was weer hard werken in 2019, diepe dalen, grote pieken. we zijn nu lekker op de rit, en dat willen we graag zo houden.

had je mee gekregen dat we op plek 9 van de trouw duurzame 100 staan? en de rotterdamse kinderrechtenaward hebben gewonnen?

en dat is natuurlijk niet voor niets. met 5 betaalde krachten activeren, motiveren en enthousiasmeren we wekelijks zo'n 80 vrijwilligers hun leven op de rit krijgen. uit dakloosheid, uit de schulden kruipen, naar opleiding leiden, weer doelen hebben en een beetje gelukkiger worden. om er nog steviger voor te staan proberen we zo goed mogelijk onze inkomsten te spreiden, zodat als er ergens even niet iets lekker loopt, we niet gelijk op onze snufferd gaan. naast eigen inkomsten, hulp van bedrijven, fondsen en subsidies is jouw support dus ook heel waardevol. doe je mee? en doneer je maandelijks? al die kleine beetjes zijn namelijk echt superwaardevol!

€ 7.144

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.