Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Sander Heuvelman

Locatie:

Hoorn, Nederland

Dat het een lastige tijd is, dat is geen verrassing meer. Waar op wintersport gaan tot vorig jaar een vrij normale zaak was, ligt dit jaar compleet anders. Voor de wintersportliefhebber een hard gelach, maar gelukkig is er een mogelijkheid tot enige verzachting van de pijn. Want laten we eerlijk zijn, er is al ellende genoeg dus waarom van de nood geen deugd maken?


Wintersport op je bord?


In 2018 vroeg ik mezelf af; is er geen manier om het wintersportgevoel in huis te halen, zonder dat je daar sneeuwkanonnen voor nodig hebt? Het antwoord was wintersportgerechten. En zo is het idee voor het Wintersport op je bord receptenboek ontstaan. Het enige receptenboek ter wereld met alleen maar recepten van wintersportgerechten.


Een receptenboek met 50 typische wintersportgerechten. Speciaal voor de wintersportliefhebber, maar ook voor de mensen die ‘gewoon’ van lekker winterse gerechten houden.


Welke gerechten kom je tegen in het receptenboek? Denk aan Kaiserschmarrn, Tiroler Gröstl, Flammkuchen en Croute au Fromage.

Allemaal te maken in 7 simpele stappen.


Waarom deze fundraiser?


Wintersport op je bord is nu alleen beschikbaar als e-book. Maar een receptenboek is pas een receptenboek als het het gedrukt is. En daar wil ik voor gaan. Het is mijn droom om een mooie oplage te maken van dit receptenboek, maar het laten drukken van een (recepten)boek is duur. En daarom heb ik jouw hulp voor nodig om deze droom waar te maken.


Wat zit er voor jou in?


Ten eerste kun je het receptenboek (het e-book) gratis bestellen via deze link: https://wintersportopjebord.nl/product/wintersport-op-je-bord-receptenboek/


Ten tweede krijg je, zodra de oplage er is, je gedoneerde bedrag als korting op het receptenboek. Als je daar interesse in hebt natuurlijk.


Ten derde krijg je mijn eeuwige dank!


Wil jij graag dit project steunen? Alvast bedankt.


Sander€ 10 van € 10.000
0.1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.