Wens   

Aangemaakt door :

Ingeborg du Fijan

Locatie:

Arnhem, Nederland

Hallo iedereen,

Ik vraag jullie hulp voor Erna, een goede kennis van mij. Zij is geboren met een afwijking aan haar heupen, heeft geen heupkommen en zit haar hele leven al in een rolstoel. Zij

woont in een flat waar zij dagelijks hulp en ondersteuning zou moeten krijgen maar door omstandigheden krijgt ze die niet of nauwelijks. Ook is Erna een HSP-er,

zoals ze zichzelf noemt, en pikt van alles op.


Erna wil heel graag een Cosmic Tower in huis hebben om negatieve energie om te zetten in

positieve energie en om haar lichaam te ondersteunen. (Zie foto hieronder of Google even als je meer over de tower wilt weten.)

Zij heeft haar vader om financiële steun gevraagd, omdat zij zelf van een uitkering

leeft. Hij wil haar helaas ook dit keer in haar leven niet ondersteunen/helpen, wat haar weer verdriet doet.


Ik ken haar voorgeschiedenis en zie haar vechterskarakter om alles alleen op te lossen maar ik gun haar zo graag de ervaring dat mensen wel om anderen geven en elkaar willen steunen.


Op deze manier probeer ik haar wens in vervulling te krijgen.

Voel je dat je hieraan een bijdrage wilt geven doneer dan een bedrag zodat Erna haar Cosmic Tower kan kopen. Hoe meer geld we ophalen hoe groter de toren kan zijn die we dan kunnen kopen. Hier hebben de omliggende bewoners, de natuur en de dieren ook baat bij.

Namens Erna alvast heel erg bedankt voor jullie steun en donatie.


Cosmic Tower - kaufen für, privat und Gemeinden€ 295 van € 1.500
19.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.