Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stg. Entertainment & Cultuur

Locatie:

Enkhuizen, Nederland

StecWF is een non profit organisatie uit Enkhuizen en bestaat uit ongeveer 100 vrijwilligers en dit is groeiende. Wij hebben centjes nodig voor een werkplaats en opslag, Met uw donatie en steun, komen we een stukje dichterbij ons doel om dit te kunnen bewerkstelligen. Helpt u mee?

Wat is StecWF?

Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland, oftewel StecWF, is een non-profit Stichting, met een maatschappelijke insteek, gezeteld in Enkhuizen en bestaande en opgezet door vrijwilligers. 


StecWF staat voor het organiseren van verschillende activiteiten en projecten als (benefiet) evenementen, kinderfeestjes, schminken, maar ook voor decorbouw, spellen bouw, workshops, het ondersteunen van andere organisaties, figuratie, flashmobs en andere zaken. 


Dit, met ondersteuning van externe bronnen als sponsoren, fondsen, donateurs en eigen inbreng. 


Wat zijn onze doelen?

1. Ons doel is de cohesie en een bindend gevoel tussen de bewoners, de vrijwilligers, bedrijven en organisaties sterker maken.

2. Ons doel is tevens om met onze projecten en activiteiten, in positieve zin en preventief* bij te dragen aan de samenleving. 

3. Ons doel is om projecten en activiteiten voor de samenleving te organiseren, die ook toegankelijk zijn voor mensen met een laag budget. 

4. Ons doel is om de talenten en zelfverzekerdheid van de vrijwilligers (weer) naar boven te halen, te steunen, te adviseren en te verwijzen. 

5. Ons doel is om onze visies na te streven en uiteindelijk geïnstitutionaliseerd te worden


Wat is ons doelgroep?

In totaal doen er ruim 100 vrijwilligers mee met onze activiteiten en dit is groeiende. Sommigen op regelmatige basis en sommigen op afroep. 

Ons doelgroep varieert van volwassenen, jongeren en kinderen.


Velen doen dit vanuit de bijstand, WAO, WIA of Wajong. Sommigen gewoon naast hun werk of school. 

Veelal zijn het mensen met een depressie, ADHD, ADD, autisme, Asperger, straatvrees, borderline, met weinig sociale contacten e.d. Ook zijn er mensen die het gewoon leuk vinden om dit erbij te doen.


Nadruk wordt gelegd op samenwerking, het bevorderen van de sociale contacten, maar ook op hun talenten, waardoor het zelfvertrouwen zichtbaar en merkbaar groeit. 


Behalve de bovenstaande genoemde activiteiten, komen onze vrijwilligers regelmatig langs met hulpvragen of voor een praatje en zijn dan in gezelschap van gelijkgestemden, hetgeen een fantastische sfeer onder de vrijwilligers geeft.


Om dit alles te kunnen blijven bewerkstelligen en de vrijwilligers meer regelmaat te kunnen geven, hebben wij een werkplaats en opslag nodig.

Vandaar hierbij onze oproep voor uw steun.


Meer info: www.stecwf.nl

€ 0 van € 7.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.