Maatschappij   

Aangemaakt door :

Wanderlust in Colour

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Hallo, wij zijn Ionela en Cristina, twee vriendinnen die besloten om op reis te gaan en het Pieterpad te bewandelen. Deze lange afstandswandeling is ongeveer 500 km en loopt van Noord naar Zuid Nederland. We gaan van start op 30-10-2021 en ons doel is om eind dit jaar de eerste etappe (ca. 250 km) af te werken. We wilden meer toevoegen aan deze wandeling en we dachten erover om deze crowdfunding te starten.

Ga met ons mee op onze reis om goed te doen.


Omdat we allebei uit Roemenië komen, hebben we dit project genaamd "winterkleding voor kinderen " gevonden, gerund door Casa Buna Association in Roemenië en we zouden ze graag helpen met uw steun.


Meer over dit project en de vereniging:

Vereniging Casa Buna

Onder het motto ' goed doen is besmettelijk ' werken de vrijwilligers van Casa Buna al meer dan tien jaar met kwetsbare kinderen uit het getto van Ferentari in Boekarest en met kinderen uit arme en geïsoleerde dorpen op het platteland.


Ongeveer 400 vrijwilligers werken wekelijks, online en offline, met ongeveer 250 (groeiende) kinderen tussen 3 en 18 jaar. De activiteiten zijn gericht op educatieve ondersteuning, medische ondersteuning (tandheelkundige, oogheelkundige en andere gebieden indien nodig), beroepsopleiding en het verstrekken van voorzieningen om een behoorlijke basislevensstandaard te waarborgen (schoolbenodigdheden, winterkleding, schoeisel, hygiëneproducten, voedsel, meubels, apparaten enz.).

Vind hier meer details over Casa Buna: https://asociatiacasabuna.ro/wp-content/uploads/2021/10/Casa-Buna-Association-Activity-Report-2020.pdf


Winterkleding voor kinderen

Het project start begin november en het doel is om winterkleding en schoeisel te leveren aan 240 kinderen uit het Ferentari getto en de dorpen in het land van Arges.


Uw donatie zal een impact hebben op het leven van Roemeense kinderen en hopelijk is dit een stap dichter bij het verwezenlijken van hun dromen.

Volg onze reis op onze Instagram-pagina: www.instagram.com/wanderlustincolour


Vrijwaring:

  1. 80% van het totale bedrag zal worden gedoneerd aan de vereniging, terwijl 20% zal worden gebruikt voor administratieve kosten.
  2. Vereniging Casa Buna heeft schriftelijk toestemming gegeven dat wij hun naam en foto's mogen gebruiken voor onze campagne.
€ 1.080 van € 500
216% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.