Educatie   

Aangemaakt door :

Vovie Hodenpijl

Locatie:

Schipluiden, Nederland

Vovie Hodenpijl is een nieuwe particuliere, kleinschalige leergemeenschap voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Op een prachtige, groene locatie in gemeente Midden-Delfland leren kinderen binnenkort vanuit ontspanning, nieuwsgierigheid en vrijheid. Ons hartsverlangen om een nieuwe vorm van onderwijs op te zetten gaat binnenkort in vervulling!


Een extra zetje is welkom

We kiezen er heel bewust voor om een niet-bekostigde leergemeenschap te zijn. Dat betekent dat we geen subsidie vanuit de overheid ontvangen, maar ook dat wij aan veel minder eisen rondom toetsing en inrichting van het onderwijs hoeven te voldoen. Onze inkomsten zullen dus via andere wegen moeten binnenkomen. De ouders zullen hier maandelijks een bijdrage voor doen. Voor de start is dat alleen niet voldoende. Een extra zetje is dus enorm welkom.


Een spetterende start!

Het eerste jaar zal in het teken staan van opstarten en bouwen. Bouwen aan een mooie plek voor de kinderen. De opbrengst van de crowdfunding kunnen we heel goed gebruiken voor het gebruiksklaar maken van het gebouw. Denk dan onder andere aan:


-Het gebouw voorzien van rookmelders, brandblussers etc.

-Het toilet laten betegelen

-De lokalen voorzien van meubilair

-De keuken voorzien van kookgerei

-De tuin veilig maken met hekwerken

-Leer- en speelmaterialen aanschaffen voor verschillende leeftijden


Help je mee?

Draag je ons initiatief een warm hart toe en wil je ons steunen? We zijn ontzettend blij met iedere donatie. Zodat we de kinderen een mooie start kunnen geven en dit initiatief een duurzame toekomst kunnen geven. We danken je alvast vanuit ons hart!


Veel liefs,


Anouk Nederpel, Astrid Baljeu, Debby de Keizer, Jorine Wasbauer, Kees de Leeuw, Mechteld Last en Simone van Reisen.

Team Vovie Hodenpijl

€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.