Educatie   

Aangemaakt door :

Galina Ketroy

Locatie:

, Moldova

Als gezin hebben we besloten een IT-school in Moldavië op te zetten die mensen de mogelijkheid biedt om IT-specialisten te worden en genoeg geld te verdienen om voor hun gezin in hun land van herkomst te zorgen, zonder kinderen alleen te laten en een betere baan in het buitenland te zoeken . Om meer mensen te helpen, zijn we van plan om voor elke cursus één gebudgetteerde plaats te hebben, wat mensen die de kosten niet kunnen betalen, de mogelijkheid biedt om de nodige vaardigheden te leren.

Om deze school te starten moeten we 2 klaslokalen en alle benodigde apparatuur huren. We moeten ook salarissen betalen voor 3 werknemers. Wij geloven dat deze financiële steun ons zal helpen om de School in de toekomst zelf duurzaam te maken.


IT School als een kans voor mensen om hun leven te veranderen en voor hun families te zorgen. Om meer mensen te helpen, zijn we van plan om voor elke cursus een gebudgetteerde plaats te hebben, waardoor mensen die zich de kosten niet kunnen veroorloven nog steeds de nodige vaardigheden kunnen leren.
€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.