Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

St. Gelukkig Ouder Worden

Locatie:

Putten, Nederland

Zaterdag 21 september 2019. Sponsorloop voor jong en oud op Wereld Alzheimerdag. Van 14 t/m 21 september is de week van dementie in Putten. Doe mee, maak een team aan voor één van de vier sponsorlopen en lever een belangrijke bijdrage aan een dementie vriendelijker Putten. Bekijk alles bij "verbonden fundraiser"

Zaterdag 21 september 2019

Sponsoractiviteiten voor jong en oud op Wereld Alzheimerdag. Kom in beweging voor een dementie vriendelijk Putten!


Van 14 t/m 21 september is de week van dementie in Putten. Elke dag is er een activiteit in Putten met de volgende onderwerpen: wat is

dementie? en wat kan als inwoner van Putten doen om een bijdrage te leveren aan een dementievriendelijk Putten, zie www.liefdementie.nl


Op de slotdag 21 september Wereld Alzheimer dag roepen we alle inwoners van Putten op om mee te doen aan een van de sponsoractiviteiten die worden gorganiseerd door Stichting Gelukkig Ouder worden, Hoeve Ruimzicht en SV-Putten-Triathlon.


Stichting Gelukkig Ouder worden zet zich in om het geluk van ouderen in Putten te bevorderen. Dit doen we door bijvoorbeeld  een kinderkookcafe te organiseren waar kinderen en ouderen samen koken en samen bewegen. We zien dat kinderen veel energie, enthousiasme en plezier brengen als ze meedoen in een activiteit samen met ouderen. Daarnaast hebben we een vierfiets geschonken, een bijdrage geleverd aan een beleefpad waar kinderen samen met opa en oma leuke spelletjes kunnen doen.


Het geld wat we ophalen met deze sponsorloop besteden we aan projecten die het geluk van ouderen vergroten. Kindcentrum gaat een project initiëren met de Samaritaan waar ook koken en samen eten centraal zal staan. De horeca en winkeliersvereniging gaan een project starten om ouderen en kinderen een gezellig uitje te bezorgen.


Hoeve ruimzicht gaat een jeu de boule maken en alle zorginstellingen van Putten mogen aan hun bewoners vragen wat ze zich nog wensen, deze wensen laten we dan in vervulling gaan. Hoe leuk is dat! Dus schrijf je in en zorg dat al deze projecten door jou bijdrage door kunnen gaan!


We hebben de ambitie om dit jaar 40 teams te werven voor de rollatorrace met 400 deelnemers en rekenen op 200 deelnemers voor de sportactiviteiten bij Hoeve Ruimzicht. In totaal hopen we € 40.000 op te halen om deze prachtige projecten te kunnen realiseren!

 

Het is heel eenvoudig:


1. Je schrijft je in door op de button verbind fundraisers

te klikken en maakt een eigen actie pagina aan.

2. Je inschrijfgeld is 10 euro en dan kan je zelf storen op je actie pagina.

3. Maar verhogen van dit bedrag met sponsorgeld van vrienden

is uiteraard ook mogelijk. Door 10 vrienden te vragen ook een 10 euro te geven.

Op je actie pagina kan je heel makkelijk via mail, FB en twitter mensen

uitnodigen je te steunen.Op deze manier haal je dus ook al snel 100 euro op.


Supporters, komt allen!


En steun de projecten die we samen met het kindcentrum, kiekeboe, winkeliers verenging Putten, horeca vereniging Putten, Norschoten, Zorggroep Noordwest Veluwe , Hoeve Ruimzicht en Zorgerf Buiten-Land vorm gaan geven.

€ 3.379 van € 15.000
22.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.