Noodhulp   

Aangemaakt door :

Katharina Kubik

Locatie:

Vaihingen an der Enz, Deutschland

Hallo allemaal, (voorzichtig lange tekst)


Voor wie mij nog niet kent zal ik me even voorstellen! Eigenlijk ben ik al bekend, als een zere duim! ;)


Ik ben mevrouw Sterni Sternburg.

Net als het bier! De naam komt waarschijnlijk uit mijn tijd op de weg.

Ik heb een zeer bewogen verleden...

Ik ben nu al behoorlijk oud,...over trölf,...je herinnert je niet alles meer precies.


Ik ben altijd veel geweest. Voordat ik bij Hannes terecht kwam, woonde ik bij 7 verschillende mensen. Dat was best vermoeiend voor een jonge hond. Daarom was ik behoorlijk overstuur toen Katha's pad en het mijne voor het eerst kruisten.


De tijd met Hannes was geweldig en heel spannend. We hebben samen zoveel meegemaakt, de wereld door gelift, gewandeld en eigenlijk altijd onderweg geweest. Soms gebeurden er echt stomme dingen met me. Ik ben bijvoorbeeld 3 keer onder een auto geweest, 1 keer ongeveer 5 meter gevallen en 1 keer ontvoerd. Niet zo zonder, voor een hondenleven. Meestal was ik na deze kleine incidenten bij Katha, die me daarna weer gezond maakte.


Mijn leven is al een tijdje wat rustiger en ik woon volledig samen met Katha. Ze zorgt heel goed voor me... maar daar moet ze ook veel voor werken. Ze zegt altijd dat ik een wandelende "spaarpot" ben en dat ze binnenkort een spleet in mijn rug zal scheuren zodat ze het geld daar kan stoppen.

Ik heb nooit begrepen wat ze daarmee bedoelt... maar wat kan ik je zeggen, ik heb sinds zaterdag een snee in mijn maag.


Dat had een verhaal kunnen zijn. Ik voelde me al een tijdje zo vreemd misselijk, soms had ik buikpijn, was ik duizelig, dan had ik diarree of kon ik niets eten... echt atypisch voor mij.

Niemand wist wat er met mij aan de hand was... Katha maakte zich veel zorgen en sleepte mij keer op keer met de spuiten naar deze mensen. Maar ze vonden niets dat mijn verandering zou hebben verklaard en duwden het soms gewoon naar mijn oude dag. Nou, het kost nog steeds geld.


Vorige week werd mijn maag zo erg dat ik niet meer kon lopen. Toen vonden ze eindelijk de grote brok in mijn maag die al een tijdje aan het zeuren was.

Ze noemden het een milttumor, een grappige naam denk ik.

In ieder geval werd al snel duidelijk dat het ding eruit moest. Het kan ook niet dat het in mijn maag zit, dan is er geen plaats meer voor het lekkere eten. De afspraak stond eigenlijk voor vandaag gepland, maar toen voelde ik me in het weekend zo slecht dat Katha me weer in de auto zette. Alles moest snel gebeuren... Ik kreeg een heel smerig kapsel op mijn buik en viel in slaap. Sinds ik weer wakker ben, voel ik me elke dag beter omdat mijn maag niet meer zo strak is. Katha is heel blij dat ik nog wat langer bij haar blijf....maar ze heeft ook een nieuwe, hele grote zorg.


Ze legde me uit dat het kapsel en de spleet in mijn buik behoorlijk wat geld kosten, maar omdat ik een noodgeval was, was het nog duurder. Nu weet ze niet eens waar ze al het geld vandaan moet halen om het ding te betalen.


Daarom dacht ik dat ik jullie zou vragen of jullie misschien een euro (of een paar euro meer) voor ons over hebben?

(.....Ik ken het gezegde van vroeger uit mijn PUNKER-tijd.)


Je zou Katha enorm helpen en ze kon eindelijk genieten van onze resterende tijd.


Bedankt voor het lezen.

jouw sterren

€ 2.040 van € 1.500
136% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.