Educatie   

Aangemaakt door :

Stichting de SpeelOsaurus

Locatie:

Beuningen, Nederland

De SpeelOsaurus wil door het uitlenen van speelgoed, het geven van informatie en het organiseren van activiteiten voor ouder en kind de ontplooiing van kinderen (tot de leeftijd van 14 jaar) bevorderen. De SpeelOsaurus is een speelgoeduitleen met bijzonder speelgoed, leuke educatieve kinderactiviteiten, een coffee corner; lezingen voor (groot)ouders/verzorgers. Een plek voor ouders en kinderen om samen te komen.

 

Sinds november 2019 doen wij dit met al onze vrijwilliger met veel plezier! We hadden een mooie opstart locatie in het hart van Beuningen. En we hebben al enorm veel leden; al over de 120! Heel veel kinderen en volwassenen hebben we al blij kunnen maken met mooie en leuke spellen, speelgoed en activiteiten.

 

We gaan nu verhuizen; dit vinden we ontzettend jammer want we hadden een fijne plek voor onze speelotheek gemaakt, maar in deze 1,5 jaar ook al ontgroeid. Met meer dan 1200 stuks speelgoed past het niet meer. Gelukkig is de Speelotheek al zo een deel van de gemeenschap hier in Beuningen dat er direct mensen mee gingen denken waar we dan terecht konden.

 

We hebben nu een prachtige locatie in het kindcentrum de Hoeven (Akkersleep 1-3) in Beuningen gerealiseerd. We hebben hier meer plek voor speelgoed, meer ruimte voor activiteiten en we zitten natuurlijk direct bij een groot deel van onze doelgroep; de kinderen!

We werken ook nog steeds samen met diverse partijen zoals Stichting Perspectief en Kinderopvang Op Stap voor nog meer mogelijkheden voor activiteiten en workshops.

 

We zien onze toekomst op de nieuwe locatie glanzend tegemoet en ons hele team gaat er ook helemaal voor.

 

We zouden wel jullie hulp goed kunnen gebruiken!!

De verhuizing brengt kosten met zich mee die we niet voorzien hadden in ons jaarbegroting;


Om alles te kunnen verhuizen, goed af te ronden en netjes in te richten hebben we €1000 nodig.


We hopen dat jullie ons willen helpen met een donatie!!

Dat kan via WhyDonate al vanaf 5€ maar we zijn blij met elke euro!! Je kunt ook een ander bedrag direct overmaken op onze rekening (NL67RABO0341395684) of geef aan onze vrijwilligers die binnenkort gaan collecteren. We collecteren in Beuningen tussen 25 april en 17 mei.

€ 140 van € 1.000
14% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.