Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting de SpeelOsaurus

Locatie:

Beuningen, Nederland

De SpeelOsaurus is een speelgoeduitleen in Beuningen met bijzonder speelgoed, leuke educatieve kinderactiviteiten, een coffee corner, lezingen voor (groot)ouders/verzorgers; Een plek voor ouders en kinderen om samen te komen, samen te delen, samen te spelen!


De SpeelOsaurus is een bijzondere speelgoeduitleen in Beuningen.


We zijn een stichting die zich inzet voor kinderen en ouders. 

We zijn meer dan alleen een speelgoeduitleen, we zijn een community! 

Een plek voor ouders en kinderen om samen te komen en te spelen.

De SpeelOsaurus is een speelgoeduitleen met bijzonder leuk en educatief speelgoed en leuke educatieve kinderactiviteiten.

Maar ook aan de (groot)ouders/verzorgers is gedacht er komt een coffee corner om lekker een kopje thee/koffie te drinken terwijl uw (klein)kind het mooie speelgoed even grondig uit test. Ook zijn er regelmatig lezingen en workshops voor (groot)ouders/verzorgers.

De SpeelOsaurus is een plek voor ouders en kinderen om samen te komen, samen te delen en samen te spelen!We zijn deze crowdfunding begonnen om geld op te halen de SpeelOsaurus te kunnen starten! Dankzij fondsen en subsidies zijn we nu geopend maar we hebben jullie hulp nog hard nodig! We gaan jullie bijdrage gebruiken voor de aanschaf van leuk en educatief speelgoed zodat onze collectie blijft groeien en blijft passen bij de wensen van de kinderen(en ouders).


Steun ons en daarmee de kinderen(en (groot)ouders) in de omgeving Beuningen, laten we samen zorgen voor een reusachtig leuke speelgoeduitleen!

Doneer* en deel is het motto van deze campagne want samen maken we het sterk.

Samen delen, samen spelen! 

Meer over ons: 

De SpeelOsaurus is gestart vanuit een visie, vanuit het zien van meer mogelijkheden om samen te komen. Wij zien zoveel meer potentie in het

concept speelotheek/speelgoeduitleen; de mogelijkheid om mensen te verbinden binnen hun samenleving, een spelend hart te worden van een dorp of wijk. De gelegenheid om ouders van jonge kinderen te helpen, hen de kans te geven kennis te delen, maar ook elkaar te ontmoeten. Kansen om kinderen te leren spelen op allerlei manieren, met bijzonder speelgoed maar ook met fantasievolle verhalen en creatieve activiteiten. Het vooruitzicht van kinderen die spelenderwijs wijs mogen worden.

Wij willen hen in die ontwikkeling ondersteunen.Kortom:

SpeelOsaurus wil meer worden dan een speelgoed uitleen.

Het is ons doel om een community te zijn. 


Daarvoor hebben we jou hulp nodig!!


We zijn een stichting zonder winst oog merk en draaien volledig op vrijwilligers. 

Ook voor het financiële plaatje moeten we het hebben van donaties, met uw hulp kunnen we de SpeelOsaurus speels en fantastisch houden!


*We zijn blij met elke euro! En je kan al vanaf 5€ doneren via WhyDonate(klik op 'anders' als je op de doneer button hebt geklikt!)

Doneer en deel is het motto van deze campagne wanten samen maken we het sterk.

Samen delen, samen spelen!


Kom ook eens kijken op http://www.speelosaurus.nl/  of onze facebookpagina https://www.facebook.com/SpeelOsaurus/Geen geld om te doneren?

Geen probleem! Je kan nog steeds helpen!!

We zijn ook op zoek naar spellen, speelgoed en materiaal voor in de SpeelOsaurus. Dus heeft u nog goed, mooi, compleet en netjes speelgoed dat u niet meer gebruik?

Doneer het dan, wij zorgen dat het een prachtig nieuw leven krijgt!*

        

Ook zoeken we nog een heleboel vrijwilliger voor allerlei functies.

Zoals:

- gastvrouw/heer: lekker gezellig praatje maken in speelotheek, koffie inschenken, speelgoed uitlenen en innemen.

Interesse? Stuur vooral een mail naar: [email protected]*speelgoed dat gedoneerd word en helaas niet meer geschikt is voor de speelotheek word gedoneerd aan de kringloop zodat het altijd een goede bestemming krijgt.

€ 173 van € 2.000
8.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.