Geloof   

Aangemaakt door :

Abdulla Kariqi

Locatie:

Durrës, Albania

Dag iedereen,

Ik hoop dat je het goed doet.


Sinds we getrouwd waren, wisten we allebei dat ons huwelijk een doel had voor Gods koninkrijk. We zijn ervan overtuigd dat we naar Albanië en de Balkan zijn geroepen om de jeugd te bereiken. Het bereiken van de jeugd betekent het veranderen van een generatie, de mentaliteit en het land. We zien Gods hand al in deze beweging, maar we willen er zoveel mogelijk deel van uitmaken.


Dus God liet een kans in onze handen vallen. Het is groots, spannend en soms lijkt het onmogelijk om te gebeuren. Maar we zeiden 'ja', erop vertrouwend dat God die ons geroepen heeft ons overal doorheen zal helpen.

We waren uitgenodigd voor een intensieve cursus van 3 maanden (20 januari 2022 - 20 april 2022) genaamd Grace Ambassadors in South

Afrika dat gelovigen toerust om God te dienen met hun leven. Het leert hoe je een serieuzere en effectievere missionaris kunt zijn in het dagelijks leven en hoe je kerkstichting kunt doen.

De cursus bestaat uit twee maanden intensieve theorie en een maand outreach. Onze hartenwens is om niet te wachten tot het theoriegedeelte klaar is, maar om onze tijd te gebruiken en uit te gaan voor de officiële outreaches. We verwachten snelheid te maken en een nieuwe groep jonge gelovigen te hebben op het moment dat we Zuid-Afrika verlaten (een kerkplant).

Na terugkomst in Albanië verwachten we met meer focus te wandelen in wat God voor ons wil. We willen alles wat we daar leren gebruiken in het belang van het koninkrijk in Albanië.


Het meest opwindende is dat we niet naar Zuid-Afrika kunnen gaan als God niet voorziet.


Wij zouden het zeer op prijs stellen als u hier samen met ons aan mee wilt werken. Hoe?


U kunt met ons bidden dat het visum zonder problemen doorgaat en dat u ervoor kunt zorgen.

U kunt hiervoor met ons bidden dat God ons geheel voor Zijn doel mag gebruiken.

En de laatste manier waarop u hier deel van kunt uitmaken, is als er een verlangen is dat God in uw hart legt om hier financieel deel van uit te maken, neem dan contact met ons op en wij zullen u alle details daarvoor sturen.


We zijn erg enthousiast over deze nieuwe grote stap in onze roeping en als je wilt dat we je regelmatig op de hoogte houden van wat er aan de hand is, laat het ons dan weten.


Veel zegen voor jou.


Avi en Claudia Kariqi.

€ 0 van € 4.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.