Aangemaakt door :

Improvathon Prague

Locatie:

, Ukraine

Verbonden aan:

Motivatie

Mijn zus Valentine Huyghues Despointes en ik werken rechtstreeks samen met Petra Nemcova en haar stichtingen ALL HANDS AND HEARTS (VS) & HAPPY HEARTS CZECH (Europa) in samenwerking met Petra's echtgenoot Benjamin Larretche, aan de coördinatie van teams ter plaatse om WEZEN, KINDEREN MET EEN ERNSTIGE HANDICAP, KINDEREN DIE MEDISCHE HULP NODIG HEBBEN EN GEZINNEN MET DRUKZAME BEHOEFTEN.

Voor de oorlog waren er 98.000 weeskinderen en elke dag komen er meer…

Op de grond hebben we een netwerk gecreëerd van dappere Oekraïners en dappere Polen om die kinderen te redden. We helpen elke dag velen te redden.

We werken ook samen met organisaties die voor weeskinderen in Oekraïne zorgen, met overheidskanalen in heel Europa en andere organisaties om deze operatie te ondersteunen.

Ons netwerk reageerde goed, maar het is niet genoeg. WIJ ROEPEN IEDEREEN OP OM BIJ TE DRAGEN aan deze ernstige oorlogssituatie.

Uw deelname zal bijdragen aan alles wat nodig is, van water, voedsel, luiers tot transport, medische behoeften om die kinderen in veiligheid te brengen.

Wij danken u voor het luisteren en meedoen. Het ingezamelde geld wordt direct overgemaakt naar de bankrekening van Stichting Happy hearts Czech en opnieuw verdeeld.


We zullen er alles aan doen om deze kinderen te beschermen.

Leopoldine Huyghues Despointes
€ 275
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.