Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Laura Vasile

Locatie:

Bucarest, Rumanía

We hebben deze financiële hulp nodig voor farmacologische behandeling van de moeder en psychologische therapie voor de 9-jarige We zijn gediagnosticeerd in Barcelona (respectievelijk van Boekarest), waar we 5 jaar wonen, met Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) | CDC en het is erg moeilijk voor ons om ons te concentreren, ik in mijn master en mijn zoon op school (hoewel hij een heel slimme jongen is). Het ergste is dat hij niet het geduld heeft voor huiswerk of lezen, zonder dat het onmogelijk is om iets te leren over school, over het leven, alles... We hebben een hond geadopteerd die van Tom houdt en hem heel gelukkig maakt, ontspant hem, maar onderhandelen over schrijven of lezen is een enorme kost voor beiden (Lulu de hond negeert het :)), het lijkt erop dat ze ook een deel van de stoornis heeft). Mijn zoon speelt schaak en drumt. Hij houdt ook van basketbal, al kunnen we hem voorlopig niet steunen.

Ons gezin heeft een scheiding doorgemaakt (ja, terwijl de moeilijke situatie van Covid19), we zijn emotioneel behoorlijk zwaar gevallen en we zijn teruggekeerd naar Boekarest :(.

Hier vergoedt de openbare verzekering bijna niets voor de behandeling (ook niet in Spanje, herinner ik me), een therapiesessie kost 70 euro en duurt... tenminste tot Tom 15 wordt. De psychiater raadde me medicijnen aan die ongeveer 200 euro per maand kosten. Maar sinds ik studeer (ik wil lesgeven aan de universiteit in mijn domein in 2024 wanneer ik klaar ben, een boek schrijven, deelnemen aan een bewustmakingscampagne voor geestelijke gezondheid, heb ik altijd dingen gedaan - zoals vrijwilligerswerk therapie in een weescentrum ), komt de bijbaan niet veel bij ons terecht. Ik geloof echt dat leven zonder anderen te helpen leven voor niets is.

Ik wil je niet vertellen over andere aandoeningen die ik heb (allergieën...), omdat ik er al mee overweg kan.

We danken je voor je empathie, ik hoop dat als we financieel stabiel zijn, we ook anderen kunnen helpen :)

€ 25 van € 5.000
0.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.