Maatschappij   

Aangemaakt door :

Obra Social Sombrero del Pueblo

Locatie:

Costa Calma, Spanien

(DE) De SOCIALE VERENIGING "SOMBRERO DEL PUEBLO" ziet het als haar roeping om de noden van de verschillende sociale zones onder één dak te brengen vanuit de solidariteit van de bewoners in het zuiden van Fuerteventura. Kinderen, jongeren, senioren, mensen in nood, verschillende culturen en nationaliteiten, ze leven allemaal samen in één kamer, vaak zonder echt samen te leven, maar deze grote diversiteit is tegelijk onze kracht en onze rijkdom.

De SOMBRERO DEL PUEBLO wil een brug slaan voor intergenerationele saamhorigheid en richt zijn speciale aandacht op mensen met beperkte financiële middelen en op kansarme gemarginaliseerde groepen. De visie van wederzijdse hulp, van gemeenschapsactiviteit, met als doel initiatieven en projecten uit te voeren door de deelname en ondersteuning van iedereen , die op hun beurt leiden tot de verbetering van de kwaliteit van leven voor iedereen .


(ES) La ASOCIACIÓN OBRA SOCIAL SOMBRERO DEL PUEBLO nació met de vocación de ocuparse, de solidariteit van nuestros vecinos en vecinas del sur de Fuerteventura, de lasnecesidades van verschillende sectores de la sociedad. Niños, niñas, jóvenes, mayores, personas dependientes, culturas y nacionalidades distintas, todos viviendo and un mismo espacio, aunque muchas veces sin convivir, pero esta gran diversidad en igualmente nuestra afinidad y nuestra riqueza.

EL SOMBRERO DEL PUEBLO is een aanbesteding voor een intergenerationele conventie, een speciale personage met een recurso en een aparte collectie. Een horizon van de tijd, een gemeenschappelijke activiteit, een doel van de uitvoering van de inrichtingen en een project dat de voorwaarden voor het bepalen van de tijd met de deelname en het aantal deelnemers bepaalt.


(EN) De SOCIALE VERENIGING "SOMBRERO DEL PUEBLO" ziet haar roeping, gebaseerd op de solidariteit van de inwoners van het zuiden van Fuerteventura, om de behoeften van de verschillende sectoren van de samenleving te verzoenen. Kinderen, jongeren, senioren, mensen in nood, verschillende culturen en nationaliteiten, ze leven allemaal samen in één ruimte, vaak zonder echt samen te leven, maar deze grote diversiteit is tegelijk onze kracht en onze rijkdom.

De SOMBRERO DEL PUEBLO wil een brug slaan voor intergenerationeel samenleven, met speciale aandacht voor zowel mensen met weinig financiële middelen als voor kansarme gemarginaliseerde groepen. De visie van wederzijdse hulp, van gemeenschapsactiviteit, met als doel, door de deelname en steun van iedereen, initiatieven en projecten uit te voeren die op hun beurt leiden tot de verbetering van de levenskwaliteit van iedereen.


€ 1.145

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.