Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Stanislav Chervenakov

Locatie:

Plovdiv, Bulgaria

Op zoek naar fondsen

Ik ben momenteel op zoek naar fondsen en investeerders voor het bouwen van mijn eigen (Agri-PV) boerderij met gratis oplaadpunten voor elektrische of plug-in hybride auto's op een perceel van 7000 vierkante meter of 75000 vierkante voet met uitzicht op de internationale snelweg. Ik ben eigenaar van het land en er zijn geen tussenkomst van derden. Door de grootte van het land kan ik zo'n zonnepark bouwen dat tot 700 kW kan genereren. Het land ligt direct naast de snelweg en het bouwen van zo'n zonnepark met gratis oplaadpunten voor iedereen die er langs rijdt, helpt het milieu en de lokale gemeenschap. De opgewekte energie zou tegen een lager tarief worden terugverkocht aan het net om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Iedereen die die internationale route zou afleggen of gewoon het gebied zou bezoeken, zou gratis kunnen stoppen en zijn auto kunnen opladen en de tijd kunnen gebruiken om uit te rusten, een kopje koffie of een maaltijd te nuttigen.

De laadpalen konden 24/7 door iedereen gebruikt worden.

Ik geloof dat we allemaal van de aarde een betere plek kunnen maken door een simpele donatie, zodat we onze reis in het verbeteren van het milieu kunnen voortzetten en tegelijkertijd de lokale gemeenschap kunnen ondersteunen door goedkopere groene energie en oogsten te leveren.

Zodra de zonneboerderij op een bepaalde hoogte is gebouwd, zou ik groenten en fruit onder de zonnepanelen kunnen oogsten, wat de efficiëntie van het land zal verhogen en die zullen worden verkocht aan de plaatselijke supermarkten. De boerderij zal niet alleen energie opwekken, maar zal onze gemeenschap voorzien van groen/biologisch fruit en groenten.

Dit zou een van de weinige Agri-PV-zonneparken zijn met gratis te gebruiken laadstations en tegelijkertijd groenten en fruit onder de panelen.

Neem bij vragen of twijfels gerust contact met mij op, ik beantwoord graag uw vragen.


Bij voorbaat bedankt


Stan

Mobiel : +359 896 363949

E-mail: [email protected]

€ 0 van € 100.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.