Maatschappij   

Aangemaakt door :

SocialSpirit

Locatie:

Leiden, Nederland

Wij gaan ons inzetten om één iemand te voorzien van het traject ‘The Class’ binnen de Edwin van de Sar Foundation. Dit gaan wij behalen door meerdere projecten te organiseren. Wij hopen op jullie steun! Team SocialSpirit https://www.edwinvandersarfoundation.nl/nl/projecten/de-class

Wij zijn Bobby, Bram, Bart, Daan en Justin oftewel Team SocialSpirit! Wij als team zetten ons in voor de Edwin van der Sar Foundation.


Om te beginnen een korte introductie: De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Voor de realisatie van deze projecten werken zij samen met landelijke partijen en staat deskundigheid voorop. De Foundation is een stimulerende en verbindende factor tussen diverse partijen; patiënten, revalidatiecentra, ziekenhuizen, woon-zorglocaties, verzekeraars, etc.

Wij gaan ons inzetten om één iemand te voorzien van het traject ‘The Class’. Dit gaan wij behalen door meerdere projecten te organiseren.

Wij hopen op jullie steun!


Team SocialSpirit


Meer informatie over de foundation:

https://www.youtube.com/watch?v=egAuFzDhn74


Meer informatie over de Class:

https://www.edwinvandersarfoundation.nl/nl/projecten/de-class

€ 29 van € 8.000
0.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.