Sport   

Aangemaakt door :

Kolesarsko društvo RAM

Locatie:

Vrhnika, Slovenia

Steun ons en help ons met vrijwillige bijdragen voor het onderhoud en de ontwikkeling van het park bij Sveta Trojica boven Vrhnika.


Het traject voor de aanleg van de route is cruciaal voor de werking van de vereniging en de verbetering van de fietsinfrastructuur. We nemen alle actieve leden mee, omdat we ons bewust zijn van het belang van het inrichten van ruimtes voor fietsers.


In 2020 hebben we de aanleg van de groene lijn afgerond. In 2021 zijn we begonnen met de aanleg van de blauwe lijn, die we eind 2022 zullen voltooien. Daarna volgt de aanleg van elementen voor de rode lijn, die de meest veeleisende van allemaal zal zijn.


Met de donatie helpt u ervoor te zorgen dat alle drie de routes in kortere tijd worden aangelegd en wordt er een picknickplaats met barbecue en water ingericht waar alle fiets- en natuurliefhebbers kunnen socializen.


Gebruik van het park is gratis, bewerken is vrijwillig, dus elke donatie komt van pas!


Steun de lokale gemeenschap en help de Vrhnika-fietsscène te ontwikkelen!

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.