Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Sinterklaas en Lieve Piet

Locatie:

Netherlands, Netherlands

We willen inclusieve sinterklaasliedjes maken die leuk zijn voor alle kinderen, waar ook de ouders blij van worden. Ondersteund door videoclips met vrolijke Pieten en de Sint, zingende kinderen en vrolijke animaties. Vrolijk, luchtig, kleurrijk en voor iedereen.

Waarom Sinterklaas en Lieve Piet?


Wij zijn twee moeders die op zoek zijn naar leuke sinterklaasliedjes voor onze kinderen. We komen alleen maar filmpjes tegen waar we verdrietig van worden. Sommige mensen voelen pijn als ze de oude beeltenis van Piet zien.

Dat kan anders! En omdat we filmmakers zijn, maken we nu vrolijke filmpjes waar echt iedereen blij van wordt. Inclusief, positief en gewoon vrolijk en kleurrijk. Zoals Nederland ook is.Waarom Crowdfunding?

We willen heel graag nog veel meer filmpjes maken. Zo verspreiden we de liefde en maken we een verschil. Voor nu heeft iedereen gratis gewerkt. Maar het liefst willen we al deze lieve mensen belonen voor hun inzet, liefde en harde werk. Daarom zijn we een crowdfunding gestart. Hopelijk halen we een mooi bedrag binnen en kunnen we nog meer Lieve Piet filmpjes maken. Want zeg nou zelf, zit jouw favoriete nummer er al bij?


Doneer en doe mee, echt ALLE BEETJES helpen! Als je niet financieel bij kan/wil dragen kan je ook deze campagne delen. Daar help je ons ook mee! Laat ons ook weten wat jouw favoriete sinterklaasliedje is en wie weet wordt dat onze volgende.Onze belofte:

We zullen iedereen minder dan markt conform blijven betalen, de passie en liefde voor het project blijven leidend en elke cent gaat naar de filmpjes.

Ook is bovenstaande bedrag niet genoeg om veel meer filmpjes te maken, maar het is een begin. We willen niet te veel vragen en eerst zien of er wel behoefte aan is.

€ 25 van € 7.500
0.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.