Noodhulp   

Aangemaakt door :

Tineke Corver voor het KNRM

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Maak een hart met je handen, post de foto en nomineer je vrienden en doe een donatie. Share the Love is een campagne om mensen te helpen die getroffen zijn door de corona crisis.

Ik doe mee! Hoe gaat het in z'n werk?
1. Maak een hart

Maak een hart met je handen.

  

2.  Post de foto

Maak een selfie of video om te posten.

 

3. Doneer en nomineer

Doe een donatie op deze pagina en nomineer je vrienden en familie op social media om ook mee te doen met #nowsharethelove.

 

Vergeet niet om deze link toe te voegen aan jouw social media post: https://www.whydonate.nl/share-the-love-nlOver #NowSharetheLove

Now Share the Love is een campagne om mensen te helpen die getroffen zijn door de corona crisis. Een klein team van experts, werkend vanuit hun slaapkamers, hebben zich kosteloos ingezet om 's werelds grootste liefdadigheids campagne naar aanleiding van het coronavirus op te zetten. Meer dan 100 goede doelen op vijf continenten maken nu al deel uit van een wereldwijde beweging van solidariteit en liefde - en er komen er elke dag meer bij.


De corona crisis heeft veel mensen bijzonder hard getroffen. Of ze nu gehandicapt, dakloos of slachtoffer zijn van misbruik. Of ze nu jong of oud zijn, mentale of fysieke gezondheidsproblemen hebben, deze wereldwijde pandemie heeft buitengewone uitdagingen gecreëerd voor een hele reeks mensen over de hele wereld die het toch al moeilijk hadden - daarom wilden we helpen.

 

Share the love is een wereldwijde beweging van liefde en solidariteit.


Dus kom op!Het is nu tijd om de liefde te delen! Steek de ander een hart onder de riem door je liefde te delen en een donatie te doen!


Alle ingezamelde donaties op deze pagina worden gelijk verdeeld over alle Nederlandse deelnemende goede doelen. Whydonate rekent 0% platformkosten. De standaard betalingsverwerkingskosten voor het gebruik van o.a. iDeal, Creditcard en Paypal zijn €0,25 + 1.9%.


Met 'Share the Love’ zetten we ons in voor de volgende Nederlandse goede doelen:

Fonds Gehandicaptensport: Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap, dichtbij huis, mogelijk te maken. Dit doen wij bijvoorbeeld door sportaccomodaties toegankelijker te maken, trainers op te leiden en voorlichting te geven. Ook het opgehaalde geld zal hieraan worden besteedt.


Save the Children: Save the Children is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie wereldwijd. We zijn actief in 120 landen en helpen elk kind een gelukkig leven te hebben. We zorgen ervoor dat kinderen veilig zijn, gezond blijven en kunnen blijven leren. Onvoorwaardelijk.


SOS Kinderdorpen: Geen kind mag alleen opgroeien. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen die er alleen voor staan worden opgevangen in een liefdevolle SOS familie en dat kwetsbare families worden versterkt zodat kinderen veilig en goed verzorgd bij hun eigen familie kunnen blijven wonen.


Stichting Semmy: Voor kinderen met hersenstamkanker is een behandeling erg risicovol, niet genezend en het beïnvloedt de kwaliteit van leven enorm. Met de donaties kan Stichting Semmy een nieuwe, baanbrekende, behandelstudie opstarten, die voor het eerst direct op kinderen wordt toegepast, vrijwel pijnloos en veel dichterbij huis is (Antwerpen in plaats van overzees).


Aidsfonds: Door de coronacrisis kunnen miljoenen mensen met hiv nu niet naar de kliniek voor hun levensreddende medicijnen. Ook zitten veel gezinnen zonder eten, en dat brengt hun hiv-behandeling verder in gevaar. Dankzij donaties aan het noodfonds kunnen we fietsen kopen om hiv-remmers bij mensen thuis te brengen; voedselpakketten uitdelen aan kinderen met hiv en hun families en mondkapjes regelen voor onze lokale zorgmedewerkers die hun eigen levens riskeren om anderen te helpen.


Stichting Vluchteling: Stichting Vluchteling biedt noodhulp in 's werelds ernstigste humanitaire crises aan mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Met jouw gift bieden we levensreddende noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Bijvoorbeeld in conflictgebieden en landen getroffen door corona.


Terre des Hommes: Terre des Hommes beschermt kinderen, ook in coronatijd. De coronacrisis maakt kinderen nog kwetsbaarder voor seksuele uitbuiting, kinderarbeid en misbruik. Scholen zijn gesloten en thuis is vaak niet de veilige plek die het moet zijn. Daarom bieden we kinderen juist nu extra bescherming. Tegen uitbuiting en tegen corona. Help je mee?Cordaid: Vrijwel al onze projecten hebben extra geld nodig vanwege de COVID-19 maatregelen en richtlijnen. We zetten dit vooral in op water, zeep, voorlichting, beschermende materialen voor zorgpersoneel en daar waar nodig cash vouchers zodat mensen voedsel kunnen kopen nu ze door de lockdown maatregelen niet kunnen werken en dus geen inkomen meer hebben.€ 1.480 van € 25.000
5.9% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.