Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Servicegroep EOD

Locatie:

Boechout, België

Servicegroep Eindelijk Onze Dag is opgericht 20 jaar geleden met doel om groep mensen met (mentale) beperking kans te geven op leuke activiteiten en reizen. Jaarlijks organiseren we chocolade of wafelverkoop (deur-aan-deur) maar wegens pandemie is dit helaas zeer moeilijk. We hopen om via deze weg steun te vinden om onze werking verder te kunnen zetten.


Meer over ons: Wij zijn een groepje vrijwilligers die op jaarbasis een vakantie aanbieden voor mensen met een beperking . Een vakantie waar onze gasten zich kunnen uitleven naar eigen vermogen en waar altijd iemand klaar staat om hen te helpen, echter zonder hun te betuttelen. 

Deze werkwijze is het succes van onze organisatie. 


De vakanties die we aanbieden gaan door op Terschelling , één van de Waddeneilanden in het noorden van Nederland. Ver weg en toch zo dichtbij. En ze kunnen er gewoon hun eigen taal spreken wat voor sommigen onder hen toch ook een meerwaarde betekend.


Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op, via telefoonnummer +32473267208. 

Deel deze actie zoveel mogelijk met uw bekenden. Heel veel dank!


Bezoek onze website: https://sgeod.be/

€ 20 van € 3.500
0.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.