Maatschappij   

Aangemaakt door :

Feija Somefun

Locatie:

, CambodiaDe provincie Steung Treng in Cambodja heeft uw hulp nodig!

Karpar is een platformspel rond de Mekong-rivier in Cambodja. Zoals de naam al doet vermoeden (Karpar is Cambodjaans voor bescherming) zal het personage de lokale Cambodjaanse gemeenschap beschermen door afval op verschillende locaties rond de Mekong-rivier te elimineren. Ik heb Karpar gemaakt door middel van een paar maanden coderen op een gaming-engine genaamd Gamemaker studio 2. Ik wil dat iedereen geniet van de game die ik heb gemaakt, dus ik liet het gratis spelen. Ik hoop echter dat u in ruil daarvoor bereid bent het Karpar-project te steunen met een donatie.


link naar spel: https://feijasomefun.itch.io/karpar


Tijdens de pauze van februari in 2019 gaan we samen met mijn team (20 studenten) op een CAS-reis voor servicewerkzaamheden rond de Mekong-rivier in Steung Treng, Cambodja. De Mekong-rivier heeft een enorme biodiversiteit die alleen na de Amazone-rivier voorkomt. De soort omvat enkele van de meest bedreigde en unieke organismen ter wereld. Bijvoorbeeld, de Orcaella brevirostris, een bedreigde snavelloze dolfijnensoort en de Pelochelys cantorii, een schildpad met zachte schelp, worden beide gevonden in de Mekong-rivier. Helaas wordt de Mekong rivier bedreigd (illegale handel in wilde dieren, klimaatverandering en vervuiling om er maar een paar te noemen), wat belangrijk is voor de

diersoorten en 60 miljoen mensen die voor hun levensonderhoud op de rivier vertrouwen. Vervuiling en verspilling is een heel groot probleem in Steung Treng (de lokale gemeenschap waar we servicewerk zullen doen). Daarom is een van onze taken het opzetten van een recyclingsysteem.Meer informatie over de Mekong-rivier: https://www.worldwildlife.org/places/greater-mekong


Mijn team en ik zullen ook de lokale gemeenschap helpen bij een specifiek serviceproject. De gemeenschap zal ons een specifiek project toewijzen waar ze hulp nodig hebben (bijvoorbeeld het bouwen van een klaslokaal). Ons team zal betrokken zijn bij arbeidsintensieve hands on work (zoals het mengen van beton voor vloeren) samen met professionals om aan de behoeften van de gemeenschap te voldoen. Daarnaast zullen we Engelse les geven aan de kinderen van de lokale gemeenschap, leren over de Cambodjaanse cultuur en het belang van de Mekong rivier. Om de materialen, machines en andere vereisten voor de gemeenschap te bieden, hebben mijn team en ik je hulp nodig. Alle donaties gaan rechtstreeks naar de gemeenschap en ik zal ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft (specifieke taken die we zullen doen, foto's, ingezameld geld, enz.).


Meer informatie over wat we gaan doen: http://monllorpalacios.wixsite.com/cambodia/cas-trip-2018


Wilt u dit goede doel steunen? Vond je het spel tot nu toe leuk?


Als teken van dank zal ik het spel uitbreiden voor elke 100 euro die wordt geschonken. Iedereen die doneert en dat wenst, kan zijn naam laten opnemen in de lijst met supporters. Elke euro telt en wordt zeer op prijs gesteld!


Bij voorbaat dank en ik hoop dat je geniet!


Feija SomefunIk heb je hulp nodig voor mijn team en ik om ons servicewerk af te ronden (serviceproject, lokale kinderen Engels leren) in de lokale Mekong riviergemeenschap van Steung Treng, Cambodja.
€ 330 van € 200
165% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.