Educatie   

Aangemaakt door :

Follow Us Media & Events BV

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Talent scouten is een vak!


IEDER TALENTVOLLE JONGEN EN MEISJE VERDIENT EEN KANS


Tijdens deze dagen wordt er getraind en wedstrijden gespeeld.

Worden veel kleine(re) clubs overgeslagen? Scouting is de sluitpost van elke begroting!


We willen kinderen kansen geven zich te presenteren. Vooral jongens en meiden die van verre komen willen oh zo graag maar kunnen er niet altijd komen. Waarom niet? We bieden jongens en meiden kansen, maar we willen ze naar hun droomclub laten vervoeren. Ieder kind waarvan ouders het niet breed hebben willen we toch kansen bieden. Daar mag het kind niet de dupe van worden. Ieder kind heeft een droom!

Samen met een ex prof organiseren we scoutingsdagen. Deze ex prof woont in Zweden. Daar zijn ook kosten mee gemoeid om hem naar naar Naderland te halen om kinderen goed te bekijken en te beoordelen, Ook het onderbrengen bij een mooie club is een vak apart.

Om juist de kosten te drukken zoeken we donateurs om ballen, kleding, jongens en meiden naar hun droomclub te laten vervoeren, maar ook de vliegtickets en hotelkosten te kunnen betalen. Geef talentvolle jongens en meiden ook een kans!!! Helpt u mee?


€ 0 van € 2.400
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.