Noodhulp   

Aangemaakt door :

NJ Obispo

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Hiervan zou ik mijn resterende medische schuld kunnen aflossen en mijn kind een wat rustig/normaal jeugd kunnen bieden met vakantie's, zijn verjaardag kunnen vieren, zwemlessen en andere dingen dat een kind van 7jaar zou moeten kunnen ervaren.

Het is veel gevraag door hiervoor een donatie te vragen. Maar heb veel van mijn opties al geprobeerd. Schuldhulpverlening is een oplossing maar we blijven met dezelfde elende. Werken doe ik tot wel sommige weken 48uur. Hierdoor moet mijn kind buiten dat ik hem nu al weinig kan bieden ook mijn aanwezigheid moeten missen.


Deze is mijn laatste optie om weer opnieuw te kunnen starten.

Schulden zijn geen nieuweschulden. Maar schulden van 2010 na 3jaar medische onderzoeken zonder de oorzaak te kunnen vinden. Na 3jaar onderzoek met een rekening van €28.890, voelde ik mij verplicht om verder met mijn leven in pijn te leiden, dan de medische rekening groter laten worden.

Om opnieuw met een schone lei te kunnen starten zal ik €11.000 nodig hebben.


€ 0 van € 11.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.