Aangemaakt door :

HesterNatas BiancaMartine

Locatie:

Chinhoyi, Zimbabwe

Verbonden aan:

Motivatie

Educatie

Een goed onderwijssysteem is cruciaal voor om armoede te overwinnen en zelfredzame economische ontwikkeling te bereiken. Daarnaast is het essentieel op jonge leeftijd te leren over de omgeving, natuur en milieu om de betrokkenheid te vergroten in strijd tegen het human-wildlife conflict en klimaatverandering. Meer kinderen zouden toegang moeten hebben tot beter onderwijs. De school moet een leuke plek zijn voor de kinderen om naar toe te gaan. De Breaside school is hier een voorbeeld van.


Duurzame ontwikkeling

Lokale duurzame en innovatieve ontwikkeling in landbouw, tuinbouw, fruitteelt en vis- veeteelt is de sleutel naar een harmonieus bestaan tussen mens en wildlife. Samen met de kleinschalige boeren, voornamelijk vrouwen, werken we aan voedselzekerheid en een beter bestaan voor mens en dier.


Human-Wildlife conflict

Om hun omgeving te beschermen of door te stropen voor het vlees, ivoor en huiden, daar waar mens en dier samen moeten leven ontstaat een immens conflict versterkt door grote armoede. De lokale bevolking ontwikkelen in voedselvoorziening en betere leefomstandigheden heeft niet alleen op hun maar ook op het wildlife een enorme positieve impact.


Go Green

Niet alleen investeren in de groene gewassen maar ook in schone energie. Solar power in een land waar de zon altijd schijnt. Hydro power voor irrigatiesystemen om de gewassen te kunnen laten groeien. Soil expertise om uitputting van het land tegen te gaan. Nieuwe innovaties om biologisch te kunnen telen. 


Uitgebreide info is te vinden op www.phundundu.org€ 6.390
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.