Dieren   

Aangemaakt door :

Romanian Association for Cooperation, Help and International Solidarity

Locatie:

Odesa, Ukraine

Wij zijn een team van vrijwilligers uit Oekraïne en Roemenië van stichting RAC HIS ( Romanian Association for Cooperation, Help and International Solidarity).

https://www.facebook.com/Romanian-Association-for-Cooperation-Help-and-International-Solidarity-106642762004618

Onze stichting heeft zich gericht op het leveren van gerichte hulp aan gerichte aanvragen die dagelijks worden ontvangen van verschillende gemeentelijke en staatsorganisaties in Oekraïne.

Om dit proces uit te voeren, hebben we magazijnen van categorie "A" in de stad Boekarest voorbereid. En een grote vloot van verschillende middelen om goederen van Oekraïense kant te leveren (aangezien de chauffeurs van Europese vrachtwagens terecht bang zijn om met hun voertuigen het grondgebied van Oekraïne te betreden).

We hebben een verzoek van de openbare organisatie "Animal SOS Odessa" om hulp aan dieren die als gevolg van vijandelijkheden geen huis meer hebben. De eigenaren, op de vlucht voor de dreiging, verlaten tijdelijk het land. En er is steeds minder hulp in het land. Volgens Animal SOS Odessa hebben vandaag 1.000 katten en 1.500 honden hulp en voedsel nodig

Help onze kleine broers te redden die niet kunnen overleven zonder onze hulp.

€ 0 van € 3.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.