Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Assanabil Charity Foundation

Locatie:

Bishkek, Kyrgyzstan

https://assanabil-charity.com

Doneer voor een arme baby die gediagnosticeerd is met atrofie van het ruggenmerg

Bij haar werd de diagnose SPINALE SPIERATROFIE (SMA) type 1 gesteld. Is een zeldzame neuromusculaire aandoening die resulteert in het verlies van motorneuronen en progressief spierverlies. Om een betere toekomst te hebben, moet Aruuzat genetische therapie krijgen genaamd Zolgensma !. De Zolgensma-goedkeuring heeft alleen betrekking op kinderen jonger dan 2 jaar of 30 pond. Aruuzat is 19 maanden. We hebben een gevecht tegen de tijd. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld.

We schrijven in de hoop het leven van Aruuzat te redden. Toen ze werd geboren, was alles perfect totdat ze 5 maanden werd. Aruuzat was de steun op haar benen kwijtgeraakt en ze begon langzaam zwakker te worden. Nu is ze 19 maanden en kan ze niet zitten zonder ondersteuning, algemene spierzwakte, ze kan haar handen niet boven haar elleboog heffen, ze kan zich niet alleen omdraaien. Na veel doktersonderzoek, zag haar familie de realiteit onder ogen dat bij hun dochter de diagnose SMA (spinale musculaire atrofie) werd gesteld, een neuromusculaire ziekte die zich manifesteert door een progressief verlies van spierkracht die het vermogen om te lopen, slikken en ademen beïnvloedt. oorzaak van de kindersterfte.

De enige behandeling is genetische therapie genaamd Zolgensma, totale kosten van therapie $ 2,4 miljoen. We zijn een donatiecampagne gestart om $ 2,4 miljoen USD te bereiken, ongeveer 1.977.400 EUR, voor genetische therapie om het leven van Aruuzat te redden. We hopen dat we ALLEN het leven van Aruuzat zullen redden met uw donatie.

Wij " Assanabil Charity Foundation " en onze partners hebben bijna anderhalf miljoen euro opgehaald. de rest is ongeveer 480.000 mensen. Doe wat je kunt - Doneer nu - en draag bij aan het redden van dit kleine meisje!

Deze campagne was uitsluitend gewijd aan de behandeling van Aruuzat.

€ 5 van € 480.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.