Educatie   

Aangemaakt door :

Meraihia Jadelhak

Locatie:

, Canada

Hallo iedereen

Mijn naam is Jade Im Algerijn, geboren en getogen, man van 25 jaar en het verhaal dat ik ga vertellen gaat over mijn leven in de afgelopen 5 jaar, lees alstublieft tot het einde.

Juni 2016, ik heb mijn middelbare schoolstudie afgerond met een goede opleiding, ik krijg de kans om in het buitenland te studeren, dat is mijn doel na mijn afstuderen, dus ik ben op zoek gegaan naar toelating tot beurzen voor universiteiten en bereidde alle documenten voor die nodig zijn voor het proces, gelukkig werd ik geaccepteerd in het Duits universiteit voor het jaar 2017/2018, maar ik moest de taal leren en slagen voor een examen waarmee ik in minder dan een jaar een B1 heb behaald, 8 maanden verstreken, februari 2017 op de ambassade, ik heb de documenten voorbereid om een aanvraag in te dienen voor een visum waarvoor ze een geldige uitnodiging en 3000 dollar nodig hebben om mezelf in Duitsland te financieren, ik had dat allemaal klaar, mijn spaargeld plus hulp van mijn familie, ik werd zonder reden geweigerd! Mijn papieren kwamen terug dat ik opnieuw moest beginnen omdat het in mijn land allemaal om geluk gaat, dus ik gaf niet op en probeerde de tweede en derde keer beide weigerden na onderzoek ze vertelden me dat ik op zijn minst 8000 dollar op mijn bankrekening moest hebben waarvan ik nooit had gedroomd om mijn familie niet te hebben, ik ben zo verdrietig geweest dat ik mijn beurskans verloor.

Drie maanden later ontmoette ik een meisje op Facebook terwijl ik onderzoek deed voor andere beurzen (wat ik het grootste deel van mijn vrije tijd doe), we hadden zoveel gemeen en we konden met elkaar opschieten, dus ja, we worden verliefd (mijn eerste liefde), Ze bracht bijna een jaar elke dag samen door, ze had een tweede nationaliteit (Frankrijk), wat voor haar zo gemakkelijk is om met haar tweede paspoort naar het buitenland te reizen, ik heb haar geholpen met elk document, reizen en alles voorbereiden wat ze nodig heeft toen we trouwden voordat ze naar Frankrijk vertrok, om daar documenten in te vullen zodat ik een visum kan krijgen en me in Frankrijk kan vestigen mij haar en onze twee puppy's een klein lief gezin, twee maanden verstreken sinds de dag dat ze naar Frankrijk vertrok, mijn relatie met mijn vrouw kreeg slecht zonder reden, hoewel ik veel om haar geef en een aardige persoon in het algemeen, niet lang belde ze en bekende dat ze niet langer verliefd op me was en ze vond een "betere man", ik dacht dat de afstand de reden was voor die veranderingen, maar daarna alle rijke kerels hebben haar veranderd, nadat ik sp en al mijn tijd en geld aan haar besteedde ik werd bedrogen, alles wat ik uit Frankrijk ontving waren mijn scheidingspapieren.


Dus ja, mijn leven stopte op dat moment, verloor mijn vrouw, mijn tijd, mijn dromen, twee jaar verstreken sinds toen de besturen gesloten waren vanwege COVID-19, ik kon niet meer geld sparen vanwege de lage salarissen in mijn land (4 euro voor 12 uur werk ).

Juni 2021 begon alles weer normaal te worden, zelfs de besturen gingen weer open, dus ik begon te solliciteren op universiteiten en hogescholen, hoppend, ik bereik mijn droom en verander mijn leven, gelukkig vond ik een tweejarige opleiding in Canada (Special Care Counseling) een programma dat ik heb gekozen uit mijn liefde voor het helpen van mensen en het zorgen voor mensen in nood. Dit programma kostte ongeveer 20900 dollar voor de twee jaar, die ik op mijn bankrekening zou moeten hebben om een visum aan te vragen. Mijn leven hangt nu af van deze laatste kans, dit is mijn droom, iedereen die zo ver is gekomen, help me alsjeblieft! Ik waardeer elke vorm van hulp, niet alleen geld.


Bedankt voor het luisteren naar het einde, ik wens je een goede dag <3.


(Ik heb al mijn e-mails met de universiteit en mijn papieren toegevoegd)


Dit is mijn PayPal:https://www.paypal.com/paypalme/Jadelhak


€ 0 van € 20.900
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.