Maatschappij   

Aangemaakt door :

Sant Beijderwellen

Locatie:

Järna, Zweden

Ik zou heel graag meedoen aan YIP! YIP is een training in maatschappelijk ondernemerschap, met een holistisch educatief programma dat een breder globaal en persoonlijk bewustzijn bevordert. Ik heb het idee dat het een positieve volgende stap is in mijn leven zal zijn!

Waarom wil ik meedoen aan YIP?

Ik denk dat YIP me een kans biedt op mezelf op veel gebieden te ontwikkelen. Onder andere om meer initiatief te nemen en krachtiger te staan in deze wereld. Ik wil iets betekenen voor de mens en de natuur. Al helemaal in deze tijd, waarin: opwarming van de aarde, uitsterving van dier- en plantsoorten en overconsumptie actueel zijn. De vraag: “Hoe kan ik mijn verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van de mensheid?” (grote vraag), gaat al een tijdje door mijn hoofd. Ik denk dat YIP mij handvatten kan bieden, om iets voor de wereld te doen. Dat kan ik nu ook al, maar soms voel ik me onzeker over mijn kunnen. Ik ben er van overtuigd dat YIP een veilige omgeving is om te oefenen; een idee realiteit te maken en om kennis op te doen. Meer te leren over de antroposofie en te leren presenteren. Ik weet zeker dat het leven in een commune een heel leerzame ervaring zal zijn en dat we veel van elkaar kunnen opsteken, mede door de verschillende culturele achtergronden. Bovendien ben ik enthousiast over de holistische vorm van onderwijs. Over het algemeen wordt je vaak alleen cognitief aangesproken, wanneer je een opleiding volgt. Maar bij dit onderwijsprogramma zijn naast het denken, doen en voelen, ook erg belangrijk. Er is een evenwichtige afwisseling tussen input (informatie opnemen) en output (buiten werken, creatieve dingen, zingen, projecten opzetten, etc.).

€ 220 van € 10.000
2.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.