Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting DOCK

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Meld je aan als vrijwilliger of doneer geld om de kwetsbare mensen op Zuid te helpen in deze lastige Corona-crisis. Alle welzijnspartijen in Rotterdam Zuid werken samen om hulpvragen van kwetsbare mensen te koppelen aan andere mensen, of door hen goederen te leveren.

Wil je geld doneren, goederen sponsoren, of heb je tijd over en wil je de handen uit de mouwen steken?


Super fijn. Alle hulp is van harte welkom om bewoners van Rotterdam Zuid te helpen. We hebben eigenlijk drie soorten hulp nodig:


Geld

Voor doneren van geld kun je deze pagina gebruiken. Wij gebruiken dit geld om artikelen te kopen die op dit moment schaars(er)zijn geworden door het hamsteren, of voor mensen die door sociale isolatie nu zelf niet naar de winkel kunnen. Het gaat hier altijd om kwetsbare mensen, die al amper het hoofd boven water konden houden Alle welzijnspartijen in Rotterdam Zuid kennen deze mensen bij naam.


Goederen

Voor sponsoring kun je via de website samenvoorzuid.nl een formulier invullen.


Tijd

Voor fysieke hulp (tijd), kun je ook het formulier invullen op de website samenvoorzuid.nl.

https://samenvoorzuid.nl/vrijwilliger/


Zelf hulp nodig?

Heb je andere vragen, of juist zelf hulp nodig, bel dan met het belteam. In onderstaand overzicht zie je welk nummer je in welk gebied het best kunt bellen.Samen voor Zuid is een initiatief van: (in willekeurige volgorde)

De Katrol, Trevvel, DOCK, De Nieuwe Nachtegaal, Archel, City Steward, House of Hope, Gemeente Rotterdam, Kerk de Nazarener, Seinpost Slinge, Speel-o-theek, Netwerk Nieuw Rotterdam, Van Leeuwen en Hulpcentrum Portland.


€ 275 van € 10
2,750% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.