Maatschappij   

Aangemaakt door :

kilembe kapinga

Locatie:

Antwerpen, België

Na de dood van me zeer dierbaar nichtje van 2 jaar plus haar moeder me zus door de virus in italia, met zo veel pijn en verdriet hebben we besloten om dit actie te staarten voor de stichting corona. Wilt u alstublieft wat geld missen om dit project te steunen? Je steun is nog nooit zo nodig geweest Alvast bedankt

Corona solidariteit

Zoals u weet van uit verschillenden nieuws, media, netwerken enzovoort, hebben wij met zijn allen nog om wat voor manier of reden dan ook, steeds heel erg lastig met het virus COVID19 ( coronavirus) . Zeker is dat het niets beter wordt als we niks er aan doen.

Na de dood van me zeer dierbaar nichtje van 2 jaar plus haar moeder me zus door de virus in italia, met zo veel pijn en verdriet hebben we besloten om dit actie te starten voor de stichting corona.

De vraag was; wat kunnen we als mensen met zijn allen doen tegen deze vreselijk virus ?.

{als we de nodige materialen, maankracht kunnen doneren waar het nodig is, zal het een perfect solider actie zijn}.

Help onze helpen de mensen die betrokken zijn met deze dodelijk virus.

Wij willen graag helpen zodat er genoeg instrumenten, middelen, informatie is voor zoveel mensen die hiermee betrokken zijn.

Wilt u alstublieft wat geld missen om dit project te steunen? Je steun is nog nooit zo nodig geweest

Alvast bedankt voor jouw steun en vergeet je handen niet te wassen!

€ 0 van € 7.250
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.