Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Favela United Foundation

Locatie:

Maputo, Mozambique

Hoewel tijden voor iedereen moeilijk zijn, overweeg en ondersteun degenen die op de moeilijkste plaatsen op onze planeet wonen, zoals de sloppenwijk # PolanaCaniço, Mozambique

“Kwetsbare kinderen en jongeren uit gemarginaliseerde gemeenschappen in Mozambique zijn de verborgen slachtoffers van de # COVID19- pandemie.

In de gemeenschappen van Maputo is het een luxe om stromend water en zeep te hebben om je handen te wassen.

De risico's van het verspreiden van het nieuwe Corona-virus nemen dagelijks toe en de gevolgen zullen anders zijn dan ooit tevoren. We mogen ze niet teleurstellen. 'Daarnaast heeft het ziekenhuis van Polana Caniço sloppenwijk (thuisbasis van Favela United) is aangewezen als #Coronacenter van de stad. Dit betekent dat alle mensen die besmet zijn met COVID19 hier behandeld zullen worden. Het virus wordt in Polana Caniço gebracht. Omdat de meeste mensen in deze gemeenschap het zich niet kunnen veroorloven om naar andere ziekenhuizen te reizen, moeten ze het Polana Caniço-ziekenhuis blijven gebruiken voor reguliere medische zorg. Verhogen van het risico om besmet te raken # COVID19 nog verder.


STEUN NU EEN FAMILIE DOOR EEN #SAFEHOME-PAKKET TE DONEREN.

Een pakket bevat een maand voorraad desinfecterende zeep en basisvoeding (rijst en bonen) en flyers

met COVID19-advies over hoe u veilig en gezond kunt blijven.


“Favela United werkt samen met meer dan 1000 kinderen en jongeren op jaarbasis door middel van sport voor ontwikkeling

en educatieve activiteiten.


Vanwege het risico om geïnfecteerd te raken en # COVID19 te verspreiden, hebben we al onze activiteiten stopgezet zolang dat nodig is. Maar als gemeenschapsgerichte mensenrechten- en welzijnsorganisatie kunnen we niet wachten en afwachten

wat zal er gebeuren. We vinden het onze verantwoordelijkheid om te handelen en iets te doen om deze kwetsbare groep te ondersteunen.

"En we hebben uw hulp nodig om deze positieve impact te maken".

#SAFEHANDS #SAFEHOME CAMPAGNE MOZAMBIQUE FAVELA UNITED

Ga voor meer informatie over Favela United en ons werk naar www.favela-united.com


#SAFEHANDS CAMPAGNE MOZAMBIQUE FAVELA UNITED


Hoewel het misschien vreselijk lijkt, onthoud voor miljoenen anderen dat het binnen is met niets anders dan Netflix en virtuele werkvergaderingen, het is veel moeilijker om binnen te blijven en te overleven. Met beperkte of geen toegang tot zeep, ontsmettingsmiddel en voedsel, en zeker geen Netflix.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.