Evenement   

Aangemaakt door :

Run4Usher

Locatie:

Nijmegen, Nederland

In het weekend van 20 en 21 november 2021 komen mensen met het Ushersyndroom, hun loopbuddy’s, familieleden, vrienden en anderen die begaan zijn met het Ushersyndroom, in actie voor Usher. Doelstelling van het team is om de bekendheid van het Ushersyndroom te vergroten en geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek om het proces van doof en blind worden te stoppen. Het Run4Usher team laat zich sponsoren voor hun fysieke inspanningen die zij dit weekend leveren. Er wordt op zaterdagavond 20 november 7 km in het donker gerend tijdens de Zevenheuvelennacht en op zondagmiddag 21 november 15 km tijdens de Zevenheuvelenloop. Maar er zijn ook teamleden die dat weekend in hun eigen buurt gaan hardlopen, wandelen, fietsen, roeien of zwemmen, alle sporten zijn toegestaan. Of wat dacht je van je wekelijkse voetbal-, hockey-, tennis-, of volleybalwedstrijd?


Wil je het Run4Usher-team steunen? Doneer dan direct via de knop DONEER. Wil je zelf je eigen actie registreren en je vrienden en familie vragen om een donatie, klik dan op VERBIND. Je kan je donatiepagina dan ook heel gemakkelijk delen via al je sociale kanalen. Alle donaties, groot en klein, zijn van harte welkom. We hopen op een mooie opbrengst die ons weer een stap dichter brengt bij een behandeling voor Usher syndroom.


Bedankt voor je bijdrage en inzet!


Heb je vragen, aarzel niet ons te contacteren via [email protected]


Team Run4Usher

€ 23.496

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.