Evenement   

Aangemaakt door :

Royal High Tea

Locatie:

Badhoevedorp, Nederland

Wij zijn 6 studenten van de opleiding Leisure & Events Management aan Hogeschool Inholland Diemen. Wij willen voor het goede doel Stichting Opkikker graag geld ophalen. Dit willen wij realiseren door middel van een High Tea. Wij kunnen hiermee wel hulp gebruiken!

Wij zijn zes studenten van Inholland Leisure & Events Management. Voor een project hebben wij de opdracht gekregen om een evenement te organiseren voor een goed doel. De keuze is gemaakt om dit te doen voor Stichting Opkikker.


Ons evenement is een high tea met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Dit zal niet makkelijk worden en daarom hebben we jullie hulp nodig!

Heb jij vrijdag 7 juni nog niks te doen en heb jij wel zin in een heerlijke high tea? Stuur ons dan gerust een berichtje of een e-mail!

E-mail adres: [email protected]


Kunt u door omstandigheden toch niet langs komen? Niet getreurd, u kunt nog steeds veel betekenen voor Stichting Opkikker. U kunt via deze pagina geld doneren wat ook direct bij hen terecht komt. Dit zal ons en Stichting Opkikker enorm helpen!!


Hieronder hebben wij nog wat informatie over Stichting Opkikker:

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat bij ons iemand die aandacht geeft.

Voor meer informatie kunt u nog een kijkje nemen op www.opkikker.nl

Delen wordt altijd gewaardeerd!

€ 35 van € 350
10% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.