Sport   

Aangemaakt door :

Beards4Life ..

Locatie:

Netherlands, Netherlands

1600 km, 8 dagen, 24 uur per dag! Beards4Life wil de aandacht vragen voor depressie. Onze missie is het meer bespreekbaar maken van deze aandoening die 1 op de 5 mensen treft. We lopen zoveel mogelijk tegen de Nederlandse grens als symbool voor de grens die vele mensen dagelijks overgaan met als gevolg een depressie.


Eèn team, Eèn doel: 16 juli 2021


Ruim 1600 km, 5 vrienden, een Rondje rond HEEL Nederland, 24/7 in 8 dagen! 

Ritchie, Maarten, Paul, Frank en René willen deze monstertocht gaan rennen om awareness te creëren voor mensen die worstelen met depressie.


Om deze monstertocht te kunnen realiseren hebben we natuurlijk geld nodig! Geld voor o.a. eten, vervoer, benzine, slaapplekken. Vandaar dat we deze crowdfunding zijn begonnen! Al het geld wat we eventueel overhouden doordat we logistiek zaken anders kunnen invullen (bijvoorbeeld door sponsoring of door onze camper bij mensen op de oprit te zetten) gaat uiteraard allemaal direct naar het goede doel: de Hersenstichting.


Hoe gaan we te werk:

  1. We gaan non stop, 24 uur per dag lopen en fietsen in teams van twee baarden.
  2. We starten met zijn 5-en, maar na een paar kilometer stappen 3 van de 5 uit en gaan met hun camper naar hun eerst volgende wisselpunt.
  3. Twee (Maarten en René) gaan dus verder. Eèn lopend, èèn fietsend. Elke 5 kilometer wisselen de twee van functie.
  4. Na 30 kilometer wordt René gewisseld voor Paul en gaat Maarten samen met Paul verder.
  5. Na weer 30km (waarbij Maarten en Paul elke 5km wisselen van functie tussen rennen en fietsen) stapt Maarten uit en start Ritchie.
  6. Als Paul na weer 30km klaar is neemt Frank het stokje van hem over en gaan Ritchie en Frank samen verder.
  7. Als er dan weer 30km verstreken zijn neemt René het van Ritchie over en begint de cyclus opnieuw.
  8. We hebben de loop/fiets snelheid vastgesteld op 10km/u en niet harder.
  9. Door het baksteensgewijze wisselschema draait elke baard op deze manier een dienst van 60km rennen/fietsen. Dat betekend dat hij zo 6uur per keer aan het "werk" is.
  10. Omdat we 24/7 doorgaan betekend het voor de baarden 6uur arbeid, 9uur rust, 6uur arbeid, 9uur rust, etc. 8 Dagen lang: een slopend evenement.


Onderweg zouden wij het onwijs gaaf vinden als jullie stukken mee rennen of fietsen, ons supporten onderweg met gezelligheid en we zijn uiteraard op zoek naar de nodige sponsoren.  


€ 2.991 van € 20.000
15% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.