Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Robbie de Vries

Locatie:

Leiden, Nederland

Hallo allemaal! Mijn naam is Robbie en voor mijn studie ga ik geld inzamelen voor een goed doel. Het goede doel dat ik heb gekozen is het Ronald McDonalds Huis. Het huis zorgt ervoor dat ouders die ver van hun kind afwonen, dichterbij hun kind kunnen zijn. De kinderen hebben hun steun hard nodig in deze zware periode

Mijn doel is om een fietstocht te doen die start bij een Ronald McDonalds Huis en die eindigt bij een ander Ronald McDonalds Huis. Het doel daarvoor is om zoveel mogelijk geld op te halen. De reden dat ik dit doel heb gekozen is omdat ik van mening ben dat geen kind zich alleen zou mogen voelen en al helemaal niet in een zware periode waarin de kinderen zich bevinden. In een ziekenhuis liggen is niet fijn voor een kind en als je ouders ver weg zitten begin je je al snel alleen te voelen. Het Ronald McDonalds Huis biedt daarom een fijne accommodatie aan voor de gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven om in een hotel van de desbetreffende stad te verblijven.

€ 85 van € 500
17% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.