Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

David Ben-Ezra

Locatie:

Leiden, Nederland

hallo allemaal wij zijn Rick, Robbie, Ryan, Tom en David. Voor onze studie moeten wij geld op halen voor een goed doel, het goede doel dat wij gekozen hebben is het Ronald Mcdonalds huis. Het huis zorgt ervoor dat zieke kinderen samen met hun familie kunnen zijn terwijl ze in het ziekenhuis verblijven.

Wij willen als groepje een fietstour organiseren die start bij een Ronald Mcdonalds huis en die eindigt bij een ander Ronald Mcdonalds huis. Ons doel daar bij is om zoveel mogelijk geld op te halen. De reden dat wij dit een enorm mooi doel vinden is omdat wij van mening zijn dat geen kind zich alleen zou mogen voelen en al helemaal niet in een zware periode als deze. In een ziekenhuis liggen is natuurlijk erg naar maar als je ouders ver weg zitten kan je je erg snel alleen voelen. Het Ronald Mcdonalds huis bied daarom een fijne accommodatie aan gezinnen die het zelf misschien niet zouden kunnen veroorloven om in de stad van het ziekenhuis te verblijven.

€ 235 van € 2.500
9.4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.