Educatie   

Aangemaakt door :

Cityside Education

Locatie:

Oradea, Romania

  • Missie, visie en waarden

Bevorder morele waarden, karakter en vriendelijkheid

Romanian Dolls and Stories wil Roemeense kinderen de mogelijkheid bieden om te lezen, te spelen en zich te identificeren met positieve en morele karakters, terwijl ze ook leren over de Roemeense geschiedenis.


  • Wat is er zo speciaal aan Roemeense poppen en verhalen?

In een sterk gedigitaliseerde wereld profiteren kinderen van speelgoed en verhalen die kunnen helpen hun identiteit en waarden vorm te geven;

Voor de Roemeense samenleving kan het creëren van aantrekkelijke verhalen en poppen op basis van het nationale erfgoed de interesse van jonge geesten voor geschiedenis vergroten;

Het is bewezen dat het stimuleren van spelen en lezen een positieve invloed heeft op kinderen (Journalof Pediatrics, 2019).


  • Strategie

We willen verhalen creëren op basis van de Roemeense geschiedenis en cultuur die morele waarden en attitudes bevorderen. De bijbehorende poppen zullen de aantrekkingskracht van de boeken vergroten. Het doel is om Roemeense kinderen een stimulans te geven om te lezen over hun nationale cultuur en geschiedenis, terwijl ze worden aangemoedigd om hun morele eigenschappen te ontwikkelen.


  • Executie

De verhalen zullen worden geschreven in samenwerking met experts in de Roemeense geschiedenis en psychologen, met als doel kinderen te helpen een gevoel van moreel en ethisch denken te ontwikkelen. De boeken zijn ook bedoeld om de belangstelling van kinderen voor hun nationale geschiedenis en cultuur te vergroten, aangezien verhalen een diepe invloed hebben op het emotionele, intellectuele en morele welzijn van kinderen en hen kunnen helpen hun culturele erfgoed te begrijpen.

€ 0 van € 2.526
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.