Sport   

Aangemaakt door :

Gehandicaptensport Nederland

Locatie:

Utrecht, Nederland

Met jouw hulp kunnen we 13 jonge rolstoelrugby spelers een speciale rolstoel geven om hen de kans te geven om te groeien in hun professionele carrière en ze te ondersteunen om uiteindelijk Paralympische kampioenen te worden!

Elke dag zetten we ons in om iederéén met een beperking in Nederland te kunnen laten sporten en bewegen. Zo ook voor mensen met een zware lichamelijke beperking. Door hun beperking is het altijd een uitdaging om topsporter te worden en op hoog niveau te presteren. Obstakels zoals transport, materialen en fysieke grenzen kunnen ze weerhouden in hun sportcarrière. Wij proberen daar verandering in brengen door de sport Rolstoelrugby aan te bieden! Rolstoelrugby helpt obstakels te overwinnen door spelers alle hulpmiddelen en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Met speciale sportrolstoelen willen we 13 jonge rolstoelrugby spelers de kans geven om topsporter te worden.


Help jij mee?

We vragen je een donatie te doen om 2 speciale sportrolstoelen te kunnen aanschaffen voor 13 jonge rolstoelrugby spelers. Deze sportrolstoelen hebben een stalen bumper en speciale spaakbeschermers nodig om de sport te kunnen doen. Je kunt ook een eigen inzamelingsactie starten of je familieleden, vrienden en collega's vertellen over onze campagne. Meer weten over onze actie? Kijk dan op https://www.gehandicaptensport.nl/€ 0 van € 12.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.