Sport   

Aangemaakt door :

Oranje Selectie Kanopolo

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Beste sportliefhebber,


Wij zijn de Nederlandse selectie van kanopolo en we vragen uw hulp.

Onze ambitie is een podiumplek bij de komende World Games in 2022 in Birmingham, Verenigde Staten. Het toernooi is van 11 t/m 18 juli 2022.

We hebben uw financiële steun nodig om deelname voor de 8 spelers en 2 coaches mogelijk te maken. Vervoer, verblijf van onszelf en de kano’s naar Amerika kost zo’n €25.000,-. Te veel om privé te kunnen dragen, daarom zoeken we donateurs die ons financieel willen steunen om zo onze deelname aan de World Games mogelijk te maken.


Onze ambitie is gebaseerd op onze eerdere prestaties: bij de Europese kampioenschappen in 2021 waren we 4e,

op de wereldkampioenschappen 2018 nog 6e, hiermee hebben we ons geplaatst voor de World Games. De stijgende lijn willen we voorzetten, echter dat kan niet zonder financiële steun van anderen.


Zo als u mogelijk weet, moeten we al onze activiteiten in onze sport zelf bekostigen: trainingen, materiaal én reiskosten. Daarom vragen we uw steun: draagt u deze sport een goed hart toe, sponsor ons met wat u kunt missen, dan kunnen we Nederland op de World Games ook vertegenwoordigen.


Bij een grotere donatie doen we natuurlijk graag wat terug. Er kan bijvoorbeeld een training of kano clinic gegeven worden. Dan komen wij, of een aantal van ons langs bij u. Neem hiervoor even contact op met ons op via onze Facebook pagina of rechtstreeks met een van ons.


Bij voorbaat dank voor alle vorm van support,


Spelers; Mats Pel, Tjerk Webbers, Dylan Tough, Remco van Vliet, Jort Pel, Wessel Vroon, Jochem Högerle, Stivo Högerle en coaches Paul Snijders en Jeroen Dieperink


€ 680 van € 25.000
2.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.