Sport   

Aangemaakt door :

sanatan malla

Locatie:

, Nepal

Hallo,

Mijn naam is Santana malla en ik kom uit Nepal. mijn passie in boogschieten is al 7 jaar aan de gang. na de aardbeving van 2015 in Nepal vond ik boogschieten als een medium voor meditatie en het hielp me omgaan met ptss, angst- en paniekaanvallen. sindsdien ben ik blijven groeien in het boogschieten en deelnemen aan toernooien in binnen- en buitenland. werd nationaal kampioen in 2018. en werd tweede in gemengd team en derde in herenteam in Zuid-Aziatische wedstrijden die van 1 tot 10 december 2019 in Nepal werden gehouden.

ik ben leraar boogschieten voor kinderen op school en geef ook les in snooker in privéclubs in Kathmandu, Nepal. Sinds de pandemie is het moeilijk om alles bij te houden, zoals voor veel mensen over de hele wereld. ik kreeg de kans om deel te nemen aan Azië Cup-fase 2 in Sulaymaniyah, Irak. we werden volledig gesponsord door de Irakese boogschietfederatie. waar ik erg dankbaar voor ben. en was mijn eerste wedstrijd na de pandemie.


Nepal is een ontwikkelingsland. die slecht is in termen van basisinfrastructuur, gezondheidszorg, onderwijs. dus sport neemt een achterbank als het gaat om ontwikkeling en basisprogramma.

we hebben minimale steun van de overheid voor sportprogramma's, speciaal boogschieten. de meeste atleten van Nepal die deelnemen aan nationale of internationale evenementen, doen het als hun passie of hobby. en fulltime banen zoals ikzelf, omdat alleen sporten niet genoeg is om in het dagelijks leven te voorzien.

bijna alle internationale boogschietcompetities die ik heb gespeeld, zijn volledig gesponsord door het gastland. omdat de overheid de atleet niet kan financieren vanwege een gebrek aan financiering en een slechte financiële structuur. deelname aan internationale en regionale evenementen helpt om te groeien en te ervaren hoe het is om op topniveau te concurreren en om wegen te creëren voor toekomstige generaties.

dus als een worstelende en gepassioneerde atleet zou ik graag willen groeien en mijn potentieel en mijn dromen willen vervullen, niet alleen voor mij maar voor de toekomstige generatie om hen te inspireren hard te blijven werken en te geloven dat dromen kunnen worden bereikt.

ik geloof dat je met jouw hulp een hele generatie jongeren zou inspireren om te dromen en het waar te maken.

heel erg bedankt voor alle steun.

€ 0 van € 6.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.