Aangemaakt door :

Hans Derksen

Locatie:

Heemskerk, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Ook in 2019 staat Malawi ergens onderaan de lijst van armste landen bungelt, getroffen door stormen, overstromingen en vervolgens overmatige droogte. MALAWI.KOM richt zich op het verbeteren van de zorg voor slachtoffers van ongevallen, verbrandingen door gezondheidszorgers op te leiden en te trainen.

Het gaat niet goed met Malawi. Ook in 2019 is dit land dat ergens onderaan de lijst van armste landen bungelt, getroffen door stormen, overstromingen en vervolgens overmatige droogte.malawi.komricht zich op het verbeteren van de zorg voor slachtoffers van ongevallen, verbrandingen door gezondheidszorgers op te leiden en te trainen. 

Hoewel wij alles vrijwillig doen, is er geld nodig. Geld voor de Malawiaanse medewerkers en voor de basale hulp- en leermiddelen die nodig zijn om de Clinical Officers in staat te stellen hun patiënten adequaat te behandelen. Dit jaar gaat Malawi.kom de computer programma’s van INCISION CARE introduceren met 3 D films van operaties + instructies en begeleiding op afstand. 


Om aan voldoende geld te komen wringen wij ons in allerlei bochten. En we zijn bereid ver te gaan:

Met 10 gelijkgestemde en gemotiveerde fietsersen 3 begeleiders fietsen we in september 2019 van Praag  naar Santpoort,  een afstand van 1250 km. Een sponsor tocht. We hopen dat degenen die sympathiseren met het doel de prestatie belonen met een gift aan de stichting malawi.kom. Ook de fietstocht wordt volledig door de deelnemers gefinancierd. Elke gedoneerde euro komt 100% ten goede aan de chirurgische zorg in Malawi! 

Wilt U deze actie steunen, dan kan dat door een bedrag over te maken op:

iban/sepa nummer  NL14RABO0120189399  tnv Stichting Malawi.kom

onder vermelding van:  Ride4Malawi 2019 


Meer informatie over de Stichtingmalawi.kom en het werk in Malawi vindt u op www.malawikom.org. 


Hartelijke groet,


Martijn Kool

€ 125 van € 5.000
2.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.