Dieren   

Aangemaakt door :

Mike Schneider

Locatie:

, Deutschland

Hallo mijn dierenvrienden,


Ik ben Fielu de kat en heb helaas dringend geld nodig voor mijn operatie.

Ik ben 1,5 jaar en heb helaas al veel te veel achter me...


Mijn verhaal begint na mijn geboorte, waar ik werd geboren als broer van 3 zussen en nog een broer. Tot mijn schrik werden mijn broer en ik van onze zussen gescheiden omdat we voor de eigenaar van mijn moeder als kat niet meer van nut waren, dus werden we in een plastic zak gestopt en in het bos gezet. Toen we allebei net de hoop opgaf en alleen ons einde wenste, omdat we urenlang in deze tas opgesloten hadden gezeten, hoorde een voorbijlopende vrouw onze vreemde geluiden en vond ons en bevrijdde ons toen. Ze nam ons op en verzorgde ons weer gezond. Twee tot drie weken later bracht een superleuke familie ons waar we sindsdien wonen.

Maar helaas kregen we nog steeds pech, want helaas stierf mijn broer ongeveer 2 weken later als gevolg van zuurstofgebrek in de zak. Ik en mijn familie rouwden om de dood van mijn broer die te jong was, vooral de zoon waarmee we speelden, het deed veel pijn.

Er zijn 2 tot 3 maanden verstreken en tot nu toe is er niets ergers gebeurd tot ik op een dag maagkrampen kreeg en me helemaal niet kon bewegen. Mijn moeder (mens) had al snel door dat er iets mis met me was en nam me meteen mee naar de dierenarts. Toen ik daar aankwam, kwamen ze erachter dat ik vergiftigd was, waarschijnlijk was het de worst in een tuin, die me helaas verleidde omdat het erg goed rook. Bij de dierenarts werd mijn maag opgepompt en kreeg ik medicatie en bedrust voor een week.

Helaas bleef de pech me achtervolgen en het gebeurde zo dat ik mijn voorpoot afsneed aan een val. Toen ik in doodsangst naar huis rende, ging ik meteen naar de dokter en daar naar de eerste hulp en op weg naar de operatiekamer, waar de artsen mijn poot opereerden en hem konden redden, omdat hij waarschijnlijk alleen aan de hoofdpees vastzat , de zenuw en wat vlees .

Toen deze wond eindelijk genas, was ik eindelijk in staat om eruit te komen en weer te leven. Maar nu had ik weer pech, want in het bos naast onze weg leven wasberen, maar tot nu toe zijn ze nog nooit in ons mooie dorp gekomen. Helaas is dat veranderd en toen we elkaar op een avond tegenkwamen, zette de veel grotere en krachtigere wasbeer me in een hoofdklem en sneed mijn borst open en brak mijn poot en een paar ribben.


En vanwege deze recente verwonding (maar ook die ervoor) en de recent gediagnosticeerde auto-immuunziekte, probeer ik nu geld in te zamelen voor behandeling en langdurige zorg, aangezien alle doktersbezoeken al veel geld kosten en mijn familie verdient niet het meeste geld, maar doet alles voor mij en offert ook de laatste geldreserves voor mij op.

Nu wil ik graag geld inzamelen en wil ik iedereen bedanken die een kleine donatie voor mij doet,

jouw filiaal

€ 0 van € 9.826
0% gefinancierd
47 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.