Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Sint-Petrus' Bandenkerk Venray

Locatie:

Venray, Nederland

In de periode 2019-2020 wordt de Sint-Petrus' Bandenkerk (Grote Kerk) in Venray voor een groot deel gerestaureerd. De werkzaamheden vinden plaats in en rond de toren, het schip en het koor. Draag bij aan het behoud van het culturele erfgoed van Venray.

Cultureel erfgoed is in de eerste plaats belangrijk omdat het een beeld geeft van het verleden. Daarnaast draagt het bij aan de ontwikkeling van culturele identiteit. Cultureel erfgoed laat zien wie wij zijn en waar wij vandaan komen. Het is daarom belangrijk monumenten te behouden!

U kunt bijdragen aan het behoud van Sint-Petrus' Bandenkerk Venray door de restauratie te steunen! Sponsor een traptrede, balkon of torenzijde en laat uw vrijgevigheid vastleggen in een register dat ter inzage in de toren wordt gelegd. Laten we onze Venrayse culturele identiteit veiligstellen voor de toekomst!

€ 25

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.