Dieren   

Aangemaakt door :

Reptielenhuis de Aarde

Locatie:

Breda, Nederland

De impact van de coronacrisis is groot. Daar weten wij bij Reptielenhuis de Aarde in Breda helaas alles van. Al bijna een half jaar lang mogen wij geen bezoekers meer ontvangen en hierdoor lopen wij onze grootste bron van inkomsten mis. Aan de andere kant blijven de kosten voor het voeden, onderhoud, energie en de verloning wel allemaal doorlopen. Daarom hebben wij jouw steun hard nodig! Wij streven naar een bedrag van €50.000. In de realiteit ligt dit bedrag een stuk hoger maar hiermee kunnen wij wel de belangrijkste rekeningen blijven betalen.


Begrip in Breda

Sinds onze oprichting 9 jaar geleden, is Reptielenhuis de Aarde een begrip in Breda. In het reptielenhuis staat het dierenwelzijn en educatie voorop en mede daardoor is het een geliefde plek bij jong en oud. Het is dan ook niet voor niets dat Tripadvisor ons op de eerste plaats heeft staan in de lijst van beste attracties in Breda. Iets wat niet zomaar vanzelfsprekend is.


Jouw bijdrage helpt

Helaas vallen wij bij de meeste corona-steunpakketten net buiten de boot en daarom zijn wij genoodzaakt om deze crowdfundcampagne te starten. Help jij ons en onze dieren door deze crisis heen? Met jouw bijdrage kunnen wij deze unieke plek laten voortbestaan. Alle donaties zijn, klein en groot, van harte welkom! Voor bedrijven kunnen wij een donatiebrief schrijven, neem voor het doneren dan eerst contact op met Oscar Maas op [email protected]

€ 40.270 van € 50.000
80.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.