Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Help Disabled East Africa

Locatie:

Entebbe, Uganda

Help Disabled East Africa is erg blij omdat onze nog jonge non-profitorganisatie geluk heeft gehad.

Een barmhartige Samaritaan heeft, toen hij hoorde over ons inzamelingswerk voor gehandicapten in Oost-Afrika, ons voorzien van een basis van waaruit we ons centrum voor beroepsopleiding en inzameling kunnen opzetten. De ligging is ideaal en gelegen aan de oevers van het Victoriameer tussen Entebbe en de hoofdstad van Oeganda, Kampala. Het land is 2 hectare omheind en heeft een onafgewerkt dakgebouw van 250m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Elektriciteit en water zijn aanwezig.

Om dit als ons hoofdkantoor in Oeganda te kunnen gebruiken, vragen we uw hulp. De structuur moet worden afgewerkt. De TO Do-lijst begint met het renoveren van het rioleringssysteem inclusief de septic tank. Daarna hebben we ramen en deuren nodig om het gebouw veilig af te sluiten.

De binnenvloeren zijn rolstoeltoegankelijk, maar buitenshuis heeft rolstoelpaden nodig die verschillende locaties met elkaar verbinden en de oever van het meer kunnen bereiken. Na de ramen en deuren moeten we gips op de muren leggen en een paar mooie felle kleuren aanbrengen. Ook de afrastering van de compound behoeft aandacht omdat op sommige plaatsen het kettingschakel verzwakt is. Binnen hebben we bureaus, werktafels en stoelen en rekken nodig om de inkomende en uitgaande goederen op te slaan. Met dit alles zullen we u dankbaar zijn.

€ 50 van € 50.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.